Milyen munkákkal lehet jól keresni?
Kérlek segítsetek! Kilencedikes vagyok, és rájöttem, hogy valamit kezdenem kéne az életemmel. Sosem voltam gazdag, a szüleim elváltak, és nincsen olyan sok pénzünk. Viszont a jövőben sok pénzt szeretnék. persze mindenki azt szeretne. Mindig zárkózott voltam, és pár éve a legjobb barátom megölte magát, ezért elég depressziós lettem, és a jegyeim is rosszak lettek. Most próbálom felhozni őket. Nem tudom mit csináljak a jövőben. Melyik munkák keresnek jól? Matekból közepesen jó vagyok, történelemből, kémiából és fizikából egyáltalán nem, irodalomból még oké, infóból nem, pedig tudom, hogy azzal tudnékkeresni. A nyelvek jól mennek, van hozzá érzékem, Biosz sem megy, föciből két évig olyan tanárom volt aki kb semmit sem tanított, szóval offos, milyen tantárgyak vannak még? nem számít. Szóval csak kérlek segítsetek. Gondolkodtam azon h ügyvéd legyek de nem szeretek sokat beszélni és rossz vagyok töriből, hallotam mar aktuáriusokrol, de nem tudom pontosan mit dolgoznak, csak hogy oda kell a matek. Anyámmal nem jó a kapcsolatom, szóval vele nem beszélhetek ilyenekről és láthatóan ő se tudja hogy kell pénzt keresni, apám meg nem nagyon ismerem, szóval itt kérdezek
Kérlek segítsen valaki
Tanulj szakmát
Burkoló pl milliókat keresnek
Programozás, IT.
Például cisco.
Angolt mindenképpen.
A programozásban az a jó, hogy el lehet benne mélyedni és ha most 9. osztályban kezded érettségire simán feltudod húzni magad olyan szintre, hogy jobb legyél a veled egykorú emberekkel.
Hiszen általában az "ügyes" programozni tanuló diákok is, csak olyan szinten vannak, hogy az emelt érettségit megtudják írni 100%ra és picit tovább tudják az anyagot.
Onnantól egyetemre sem feltétlenül kell menned, de ajánlott. Viszont ha jó vagy simán tudsz mellette dolgozni. Persze akkor csúszni fogsz, de eleve több éves tapasztalattal végzel, így szerintem jobb helyzetben vagy, mintha nem csúsztál volna.
A szakmák is jók, főleg ha nincs adottságod IT-hoz, de azért én 40-50 évesen inkább napi 4 órában dolgoznék alsónadrágban a kanapén, mint 6-8 órában megerőltető fizikai munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!