Szerinted melyik a legjobb műszak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ezidáig nekem szinte csak 2 műszakos munkáim voltak, egyszer megtapasztaltam a 6+2-t és a 3 műszakot is, de utóbbiakat nem nagyon bírtam. Tehát mondhatni, hogy én a 2 műszak híve vagyok, viszont nekem nagyon szimpatikus a 12 órázás. Sosem csináltam, de azért szimpatizálok vele, mert ugyebár normál esetben dolgozol heti 5 napot napi 8 órában és a hétvégéid szabadok, viszont 5 napból 5 nap elmegy munkával. 2 műszak esetén meg délutánosban a délelőtti szabadidő meg kész vicc és hamar elillan, a napod érdemi részét meg a munka váltja fel. Szóval szerintem a 3+3 a legideálisabb, hiszen 3 napot végigszenvedsz napi 12 órában, de aztán tudod, hogy 3 napot meg pihenhetsz. 1 nap után azt tudod mondani, hogy de jó már a felénél tartok és már nem kell sokat kibírni. Normál esetben meg ez a szerdát (hét közepét) jelenti. Mit gondoltok? Nektek melyik a megfelelő?2022. okt. 19. 21:42
2/8 anonim válasza:
Az, ha akkor dolgozom amikor én akarok.
3/8 anonim válasza:
Full home office, mas szoba se johet. Nyilvan alacsony kepzettsegueknel nem evidens, de IT teruleten senki nem fog az irodaban lodorogni, csak azert, hogy ala legyen irva a jelenleti iv.
5/8 anonim válasza:
Feleség, gyerekek mellett vlsz jobb a 2 műszak a 12 óránál.
6/8 anonim válasza:
2 műszak, nekem eddig ez tetszik a legjobban. Éjjel aludni kell.
7/8 anonim válasza:
Melóhelyen 3 műszak volt, az éjszakait szerettem a legjobban, kevés alvással is bírtam. Sajnos elvették és a délutános műszak még elmegy de a délelőttös a halálom. Korán feküdni, korán kelni, sose fogom megszokni
Egyébként is éjszaka szeretek fent lenni, akkor nyugi van és csend, valszeg gyerekkoromból maradt meg mikor átszámítógépeztem az éjszakákat
8/8 anonim válasza:
" Szóval szerintem a 3+3 a legideálisabb, hiszen 3 napot végigszenvedsz napi 12 órában, de aztán tudod, hogy 3 napot meg pihenhetsz. "
Milyen idilli életkép ez.
Miért nem képzed magad, és akkor talán ugyanezt, vagy akár több pénzt is megkeresel egy műszakban normális időbeszotás és élet mellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!