Mekkora fizetésemeléssel lennétek elégedettek?
Figyelt kérdés
Mondjuk jövő év elején, ha fizetésemelés lenne a cégnél, ahol dolgoztok, mekkora emeléssel lennétek megelégedve? Írhattok pozíciót és mostani fizetést is.2022. okt. 19. 10:40
1/16 Kólauborkával válasza:
100%-ra azt mondanám korrekt, mert van amiért többet is fizetek, mint a duplája volt 2 éve.
2/16 A kérdező kommentje:
Realitás talaján maradva? Ne érts félre, én is 100%-ot szeretnék magamnak...
Egyébként én netto 380-at kapok és 20%-ot szeretnék minimum, 30-al pedig elégedett lennék.
2022. okt. 19. 10:49
4/16 Kólauborkával válasza:
Jogos, annyi nem lesz, annak kell örülni amennyit kapunk. Ez várhatóan úgy 20-50% között lesz.
5/16 anonim válasza:
Legalább 30%, annyit ígértek tavaly.
6/16 anonim válasza:
Minimum infláció, 30%-kal viszont elégedett lennék.
7/16 anonim válasza:
30%-kal már elégedett lennék, de szerintem nem fogunk kapni semennyit. Vagy ha kapunk is akkor kb 10-12%-ot.
8/16 anonim válasza:
Hasonlóan a többiekhez, 30%-al valóban reálbér követés történne. Emellett 20%-ot tartok ahhoz a minimumnak hogy ne kezdjek másik munkát keresni.
A jelenlegi információk alapján 15-20% egyébként a céges terv.
9/16 anonim válasza:
Most 370 a nettóm, jövő hónaptól 390 lesz, plusz cafateria. A mostani emelésen felül szeretnék még legalább 30%-ot, mert mások ugyanebben a poziban kb ennyivel többet kapnak, és ugye az infláció is rátesz..
10/16 anonim válasza:
semennyivel sajnos. Az jobban zavar, hogy napi 9+ órám megy el az életemből a munkára, amit nem élvezek egy kicsit se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!