Kaptál fizetésemelést ebben az évben? Akár inflációs korrekciót? Ha igen, mennyit (%)? Ha nem, mivel indokolták?
Figyelt kérdés
IT területen dolgozom, 0% emelés.2022. szept. 26. 20:02
1/18 anonim válasza:
Igen, 15%.
Melyik cégnél dolgozol?
2/18 ascelpius válasza:
Márciusban kaptam 23,5% éves emelést, illetve most szeptembertől vállaltam egy projektet ami plusz 25%-ot jelent 1 évig
3/18 anonim válasza:
It, 0 szazalek, dollarban vagyok fizetve
4/18 anonim válasza:
Bruttó 50 ezret év elején. Az nejem nettóban 13 ezerrel jelent többet. Privát, nagyhírű eü szolgáltató.
Más kollégám aki szintén privátban dolgozik ő az elmúlt 2 évben most már a 3. emelést kapja.
Párom szintén IT-s egy nemzetközi cégnél, náluk egyelőre felmerult az emelés.
5/18 anonim válasza:
Több részletben kaptam, összesen olyan 33-37%.
6/18 anonim válasza:
Inflációs emelés plusz még egyéni emelés, összesen 30%
7/18 anonim válasza:
5%-ot.. azt is 2 részletben. jól menő multi.. meg se lepődök ezen, hogy nem fizet... 8 milliárdos bevételbe nem fér bele a fizetésemelés.
8/18 anonim válasza:
Állami cégnél dolgozom. 0% emelés. Nagy Márton bejelentette, hogy a fizetés emelés további inflációt okoz.
Januárhoz képest a fizetésem legalább 20-25 reálbér csökkentést szenvedett el. :(
10/18 anonim válasza:
Összesen kb 40%-kot több lépcsőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!