Kaptál fizetésemelést ebben az évben? Akár inflációs korrekciót? Ha igen, mennyit (%)? Ha nem, mivel indokolták?
Figyelt kérdés
IT területen dolgozom, 0% emelés.2022. szept. 26. 20:02
11/18 anonim válasza:
December 31-ig van a munkáltatói döntés és extra feladatok (pl. szombaton is mész dolgozni, elmész "önszántadból" kiküldetésre a szabid fogy, de dolgozol) miatt bruttó 51 000Ft extra.
Januártól ígérik a bruttó 30 000Ft átmeneti emelést a válság miatt, a br. 51e-es kiegészítés meg eltűnik, de a korábbi feladatok persze maradnak.
12/18 anonim válasza:
Az utóbbi 2 és fél évben kb. 30 % emelést kaptam összesen - ami nagyon kevés mert közben teljesen kezdő programozóból lettem medior. A cégnél a seniorokat csak hitegetik a fizetésemelésről majd' lesz. Úgyhogy váltottam kb. 45%al magasabb bérért.
13/18 anonim válasza:
Közszféra, 0 Ft emelés és jövőre se várjunk, pluszjuttatásokat is elvették.Hetente 5 ember áll fel (a diplomások olyan nettó 200-310 között keresnek).
14/18 anonim válasza:
5% Márciusban és +10% augusztusban.
15/18 anonim válasza:
Lol... a sok proli sorra lepontozza azokat, akik normális emelést kaptak, aki meg nem kapott, vagy csak 5%-ot azt meg bezöldítik...
16/18 anonim válasza:
Márciusban 4%-ot kaptam, júniusban pedig már az új helyemen 92%-al több volt a fizetésem mint az előzőn.
De juniorból mediorba is léptem, főleg ezért a nagy különbség
17/18 anonim válasza:
Bank 9% éves fizuemeles júliusban, most pedig +5% korrekció
18/18 A kérdező kommentje:
15
Én felpontoztalak, de ismerem a jelenséget.
Kiírtam egy kérdést erről, hogy mennyi röhejes ember van ezen az oldalon, és ez a kérdés is nevetséges, a GYK indokolás nélkül törölte a kérdést. :D
Továbbra is nevetséges ez az oldal, az üzemeltetőivel együtt.
2022. szept. 27. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!