Hogyan döntsek?

Figyelt kérdés

Találtam egy munkát, ahová felvettek. Holnapi napon kezdek. 4 műszak.

Alapbér itt 295 ezer forint, plusz műszakpótlék. Kafetérie nettó 30 ezer ft havonta.

Viszont ma hívtak egy másik helyről, ahol 330 bruttó plusz műszakpótlék, 40 ezer nettó kafetéra. Itt 3 műszak van.

A gond az, hogy az első lehetőségnél már aláírtam a szerződést. Te visszamondanád?

Felvennének a másik helyre is.

2022. okt. 18. 13:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Próbaidő alatt indoklás nélkül felmondhatsz. Ha a második munkahelyet jobbnak ítéled, akkor vállald a kis kellemetlenséget, hogy felmondasz.

Én nem kerülnék ilyen helyzetbe, mert ha felvesznek valahová, onnantól nem keresgélek tovább, ha pedig párhuzamosan fut két állásinterjúm, akkor kérnék pár nap gondolkodási időt, ami alatt felkeresem a másik munkahelyet.

2022. okt. 18. 13:22
 2/3 anonim ***** válasza:

295-330 és mindegyik bruttó? 3-4 műszakért esetleg ha nettóba lenne ennyi, de még az is kétséges.

Igazából a szar meg a nagyon szar között kell választani.

2022. okt. 18. 21:31
 3/3 A kérdező kommentje:

Párom bruttó 265ben van, és haza visz 280-310 ezret.

A 295, és a 330 csak az alapbér, amire mennek a pótlékok.

2022. okt. 18. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!