Ma kifizet vagy sem?

Figyelt kérdés
El akarok adni egy erdőt. Ugye ezt meg kell hirdetni stb. Annyi a kerdesem hogy én megallapodtam vlkivel,ma megyek ugyvedhez vele. O kifizet ott engem ? Vagy sem?
2022. okt. 18. 11:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudjuk? Attol fugg, miben allapodsz meg vele.
2022. okt. 18. 11:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Valóban ez a két opció lehetséges, kifizet, avagy sem. Miért gondolod, hogy más, aki semmit nem tud miben állapodtatok meg jobban tudja?
2022. okt. 18. 11:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi van a szerződésben? Ha abban az van, hogy most fizetnie kell, ő pedig tényleg meg akarja venni, akkor fizetni fog. Egyébként meg nem.
2022. okt. 18. 11:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ma megtudod.
2022. okt. 18. 11:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg kifizeti, legalabbis így szoktál általában.
2022. okt. 18. 12:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Jó én csak azért kerdeztem h mi a szokas ilyenkor. Mert kifuggesztes lesz,ezért érdekelt h ilyenkor mizu :)
2022. okt. 18. 13:06
 7/8 anonim ***** válasza:
A szokás az az, hogy ha megbeszéled valakivel hogy megveszi akkor kifizeti előre, aztán mehet a kifüggesztés és ha nem ő nyeri akkor visszafizeted. Viszont ha nem beszélted ezt meg vele előre akkor simán benne van hogy nem fogja kifizetni, mert miért fizetné ha nem nyerte még meg?
2022. okt. 18. 14:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Na pont a lényeget hagytad ki a kérdésből hogy ki lesz függesztve...

Megállapodás kérdése. Mikor én vettem erdőt nem fizettem egy forintot sem, csak a kifüggesztés után. Megállapodás kérdése.

2022. okt. 18. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!