Kiszámoltam hogy az egyik nagy autógyár csak a dolgozóknak kifizet 2 milliárd forintot havonta, hogy hogy nem csődölnek be ekkora kiadások mellett?
Figyelt kérdés
És emellett rengeteg költsége van a cégnek.
Kizártnak tartom hogy az eladásokból visszajön annyi hogy profitot termeljen
2016. nov. 15. 23:52
1/5 anonim válasza:
Annak, hogy te mit tartasz kizártnak és mit nem, semmi köze a tényekhez.
2/5 Koplárovics Béci válasza:
Én is kifizeznék 2 milliárd forintot az alkalmazottaimnak, ha lenne 100 miliárdos bevételem. Nem tudom mennyire sejted, hogy az autógyárak nem csak Magyarországra termelnek. Sőt, nagyrészt nem Magyarországon veszik meg az autóikat (lassan már a Suzukikat sem).
3/5 anonim válasza:
Foglalkozz inkább azzal, amihez értesz.
Ehhez láthatóan nem értesz.
4/5 anonim válasza:
Veszteséget termelnek? Akkor miért vannak még autógyárak,ha ennyire nem éri meg nekik.
5/5 anonim válasza:
Ja én is kiszámoltam a MERCEDES-BENZ MANUFACTURING HUNGARY KFT. dolgozóinak a fizetését,költségeit,bevételeit,nyereségét.
3586 fő dolgozójuk teljes bérköltsége 21,7 milliárd Ft 2015-ben.
Értékesítés nettó árbevétele: 1054 milliárd Ft
adózott eredmény: 19,78 milliárd forint (tiszta nyereség)2015-ben.
Nekem egész nyereségesnek tűnik ezek apaján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!