Családi ismerősömnél dolgozok nem hivatalosan de most h jobban belelátok már a dolgokba ennyi volt, eljövök tőle nem fogok más helyett dolgozni.
Volt egy másik helye is ahova mentem, és azt mondta ha oda is kell menni akkor ahol most vagyok arra a pár órára eljovok, megoldjuk ( ez jobban fizet), de ebből se lett semmi.. az 5honap alatt egyszer sem oldottuk meg..
Ti miután szóltatok már a következő nap mikor be vagytok osztva mennétek még?- v nem érdekel senki oldja meg.
Én alapból úgy mondanék fel, hogy mondanám, hogy holnap már nem jövök. Mivel nincs szerződés, semmiféle felmondási időre nem hivatkozhat.
Különben nem dolgoznék feketén senkinek, ezzel csak a vállalkozó jár jól.
2022. okt. 17. 21:39
6/14 anonim válasza:
Mivel feketén dolgozol, ezért elég ha szólsz hogy másnap már nem fogsz jönni. Ha elvárná hogy x ideig még ott dolgozz, akkor lehetősége lett volna írni munkaszerződést, amiben rögzíti a felmondási időt. Így járt, eddig jó volt neki hogy a szuperbruttód majd felét benyelte, akkor nyelje be ezt is.
2022. okt. 17. 22:07
7/14 anonim válasza:
Jelezed a jardnak hogy feketézik a bro.
2022. okt. 17. 22:10
8/14 anonim válasza:
Másnap már nem.
2022. okt. 17. 22:45
9/14 A kérdező kommentje:
De mivel családi ismerős így nem akarok kicseszni vele
2022. okt. 17. 23:27
10/14 anonim válasza:
"De mivel családi ismerős így nem akarok kicseszni vele"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!