Ha nem hivatalosan dolgozol egy helyen hogyan intéznéd a felmondást?
Figyelt kérdés
Amikor a főnököd családi ismerős.
Semmi írásos dolog nincs köztünk.
2022. okt. 1. 13:26
1/9 anonim válasza:
Megmondod neki, hogy holnaptól már nem megyek. Ennyi az egész. Nem köt szerződés, nincs felmondási idő, nincs kikörözés.
2/9 anonim válasza:
Ennyi. Pont emiatt nem szoktam bejelentős okosságokba belemenni. Ahogy találok olyan helyet, ahol többet lehet nyúlni, egyszerűen másnap már ott kezdek anélkül, hogy az előző helyen szólnék. Új eldobós sim kártya, új freemail és indul az új melóhely.
3/9 A kérdező kommentje:
Idegen főnökkel igen, de ismerősünk.
2022. okt. 1. 13:49
4/9 anonim válasza:
Szólnék neki, hogy találtam egy kihagyhatatlan ajánlatot.
5/9 anonim válasza:
Nyilván amikor kifizetett, ismeretség ide-oda.
Aztán megtanulod, hogy zsebre nem dolgozunk
6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó mi van?
2022. okt. 2. 07:14
7/9 anonim válasza:
#6: Hát így minden érthető lett...
Az van, hogy akkor mondasz fel, amikor fizetés volt, amikor nem tartozik neked éppen. Aztán utána lehet keresgélni/menni az új, bejelentett helyre, aktuális helyzettől függően
8/9 A kérdező kommentje:
Aztán megtanulod, hogy zsebre nem dolgozunk
Ezt a mondatod nem értem. Mert nem az van h azért mondanék fel mert nem fizet.
2022. okt. 2. 08:41
9/9 anonim válasza:
"Ha nem hivatalosan dolgozol egy helyen hogyan intéznéd a felmondást?"
Tehát röviden tömören bűnöző vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!