2500ft nettó órabérért elmennél dolgozni?
Figyelt kérdés
Lenne egy másik másodállásom, 2500ft kérnék takarításra heti 4 órára az sok vagy kevés?
Nincs tapasztalatom ebben, hogy a takarítók hogy szoktak elmenni telepi irodákba.
Kérlek segítsetek nekem.
Nem jelentene le, de előre kérhetem a heti pénzemet, vagy megbízási szerződést csinálna nekem.
2022. okt. 15. 08:27
6/9 anonim válasza:
Igen, hasonló a fizetésem főállásban.
8/9 anonim válasza:
Várjál, az nem mindegy, hogy nem jelent be, vagy megbízási szerződést csinál. Ugyanis a megbízási szerződéssel végzett munka után adózol.
9/9 anonim válasza:
"Nem jelentene le,"
Rizikós. Vagy kifizet vagy nem.
"de előre kérhetem a heti pénzemet"
Hát persze. Ki az a hülye, aki előre fizet olyanért, amit még meg sem csináltak? Én biztos nem lennék ilyen hülye. :)
"vagy megbízási szerződést csinálna nekem."
Megbízási szerződést takarításra? Elég érdekes, ha nem vállalkozásban végzed. Érdekelne, hogy hogyan csinálná?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!