Mennyi a legkorrektebb napi bére egy embernek?
Mennyi a minimum és maximum fizetség amit egy ember megkereshet 24 óra, azaz 1 egész nap alatt?
(Most minden beleszámíthat, a legegyszerűbb bejelentett munkás is, és a dollár milliárdos ultragazdag felsőréteg is)
Kontextusfüggő.
Nekem most specializált szakemberként, nemzetközi tudással, releváns doktorival, 750 EUR a napidíjam. Mai EUR árakkal ez ugye 300k+. 8 óráért. De van hogy két helyre is számlázok egy napot. De átlag hónapban 10 ilyen lefedett napom van, plusz más projektek amik pl még nem jövedelmeznek, vagy hobbiból csinálom őket.
Az enyém 250-400 € adók előtt, meg költségek, de van akinek 120 €-ért is dolgozom szívességből.
De ettől még nincs univerzális korrekt napidíj, lásd az #1-t, ő jóval többért dolgozik és nyilván szakmán belül megfelelő összegért
tessék:
Lényeg:
naponta közel 507 millió forinttal gazdagodott, ami óránként 21,1 millió, percenként 351 ezer forintot, másodpercenként pedig 5866 forintot jelent.
És ez csak idehaza van. dollármilliárdosoknál sokkal több ez külföldön.
találtam jobbat.. itt már meg se éri átszámolni forintra, mert havonta milliárdokat keresnek.
Sztem 10ezer ft /nap hogy mindenkinek legyen igazsagosan. Kicsivel tobb aki tobbet tanult es tobbet dolgozik.
Kb.ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!