Nem baleseti műtét esetén melyik biztosító a legkorrektebb?
Műtöttek endometriózissal januárban és novemberben. Másodszorra kaptam az elutasító levelet hogy ugyan azon betegségbőp adódó műtétet nem fizetnek másodszorra. Most komolyan mi ez? Annyira kiakadtam és nem csak a pénz miatt...
Biztos én kértem meg a dokit hogy vágjon fel újra. Mindenképp kilépek a Groupamától és szeretnék információkat szerezni hogy ki melyik biztosítót javasolja ahol nem jönnek kifogásokkal egy műtét miatt, miközben fizetem a vagyonokat!!
Én ezt nem tudtam és az ügyintézőnek sem volt annyi esze hogy közölje velem mikor bementem ez miatt, hogy hé ezt már ne igényelje mert nem kap egy forintot sem ez meg ez miatt...
Sajnos nagy eséllyel lesz még ilyen műtétem az elkövetkezendő jópár évemben és lehet nem is egy... jó hogy lehet számítani a biztosításra amit fizetek. Szánalmas ez az egész!
Nem az, a biztosítás nem életjáradékként térít műtétre, hanem nem várt eseményekre ahogy történt is. Lehet ők nem mondták, de érdemes lett volna elolvasni a szerződési feltételek legalább ide eső részét.
Más jellegű példa, cascot köt valaki, szó nélkül térít a biztosító akár sokmilliót is, de évi 2 (saját hibás) kárnál már szó nélkül felmondja a biztosító mert nem akarják azért téríteni a sofőr bénaságát. Egy beteg ember folyamatos gyógykezelése se nyerő dolog havi pár ezer forintért. Azért írják le előre. Amit el kell olvasni.
EmberCASCO:
Endometriózisra nem fog neked fizetni 10 éven belül semmilyen biztosító.
Köthetsz biztosítást de ez már kizárt kockázat lesz.
Szolg. finansz. eg. bizt.
Csak akkor fog rá fizetni, ha olyan csomagot választasz és valószínűleg a következő évben jelentősen díjat emelnek vagy felmondanak neked, ha ilyen esettel fordulsz hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!