Mit takar a "baleseti adó"? Miért kell (azt is) fizetni? Mit kapok érte?
Az, hogy még soha nem okoztam balesetet (B10-ben vagyok) és mégis majdnem duplájára nő a kötelezőm, az is megérne egy misét, de ez a baleseti adó kiveri a biztosítékot!
Most ezt azért fizetem, hogy legyen baleset, vagy hogy ne legyen? Mit fizetnek ebből?
Javaslom a lenti linket:
" A baleseti adó egy olyan adónem, aminek bevezetésére az egészségügyi források bővítése érdekében került sor."
Magyarul: ezt is lenyúljuk a semmiért!
Hol van az a tetves kibővült egészségügyi forrás?
A kivándorolt orvosok után küldik?:)
Időpont ma 10:20
Nem kötelező. mint ahogy internetet használni sem, tv-t nézni sem, buliba járni sem, meg enni sem. De az ember ennyi erővel bevonulhatna egy barlangba és nézhetné a lángoló tűzet. Azért fejlődjünk már valamennyire alap dolgok tekintetébe és tegyük már magunknak kényelmessé, ha már egyszer léteznek. Az autó a 21. században ne legyen már luxus cikk... amúgy meg: közlekedtél te már olyan faluból városba, ahová/ahonnan naponta 4-5ször jár csak a busz? És dolgoztál már így? no csak ennyit a nem kötelező dolgokról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!