Milyen munkakörökre jellemzõ a “kóstolgatás” és a gyengébb csicskáztatása?
Figyelt kérdés
2022. okt. 12. 12:52
1/10 anonim 

válasza:

Nem tudom, nem talalkoztam meg ilyennel. Gondolom a primitiv, alja munkakorokre lehet jellemzo.
2/10 anonim válasza:
Mindenhol.
Az első válaszoló valószínűleg azért "nem találkozott" ilyesmivel, mert ő maga csinálja. Stílusa alapján ezen nincs is min csodálkozni. (Én dolgoztam minisztériumban is, annál durvábbat azóta sem tapasztaltam.)
3/10 anonim 

válasza:

Gyárakban dolgozó ismerősöktől hallottam már ilyenről, illetve úgy tudom a cigányok szeretik a csicska kifejezést használni és "csicskáztatni", bármit is jelentsen ez.
4/10 anonim 

válasza:

Azokon a munkahelyeken lehet jellemző, ahol alacsony kvalitású a munkaerő, pl katonaság, sóhivatal, minisztérium.
5/10 anonim 

válasza:

Rendőrség, katonaság, katasztrófavédelem.
7/10 anonim 

válasza:

Sajnos irodában is tapasztalom néha.
8/10 anonim 

válasza:

"Gyárakban dolgozó ismerősöktől hallottam már ilyenről, illetve úgy tudom a cigányok szeretik a csicska kifejezést használni és "csicskáztatni", bármit is jelentsen ez."
Azt ne mond már nekem, hogy nem tudod mit jelent a csicskáztatás. Hol éltél eddig, barlangban? De akkor írni hogyan tanultál meg géppel?
9/10 anonim 

válasza:

8-as valószínűleg más társadalmi rétegben élek, mint te, sokáig a "dikházni" cigány kifejezést sem ismertem például. De szerencsére nem is volt szükségem ilyen ismeretekre eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!