Egy kezdő webprogramozo mekkora fizetésre számíthat?
Tudom h mindenki annyit kap, amennyire el tudja adni magát.
De azért van gondolom egy általános becslés is.
Fontos hogy nincs papír vagy diploma, csak pusztán autodidakta módon felszedett tudás
#7 nettó 200 at egy betanított munkás is megkap, sőt abból kb meg sem élsz
#9 webfejlesztéshez nem kell 5 év és igazából képesítés sem.
Olyan helyeken kell a diploma ahol erősebb matektudás szükséges, ott viszont sokszor MSc/PhD szintig kell elmenni.
Ha ez az első IT munkahelyed és nem gyakornok vagy akkor kell egy github portfólió amiben demonstrálható a tudásod, azaz hogy el tudsz készíteni weboldalakat.
#10 br 800 úgy hogy nem volt gyakornok és webfejlesztés az nagyon nagyon sok, annyit sehol sem fog megkapni.
Ha lenne 1-2 év gyakornoki tapasztalata akkor talán, de a legtöbb hely nem fizet ennyit juniorra.
Én jelenleg diákmunkában keresek nettó 260-at ha 160 órában számoljuk visszatérítés nélkül.
Most gondolkozom a váltáson, de mivel van tapasztalatom, meg kaptam beajánlást több helyre és többen azt tanácsolták, hogy már a bejelentett részmunkaidős állásokat is megcélozhatom, 400 nettó lesz az alap, amit elkérek (persze ha félállás, akkor a felét), ami szerintem fair, mert több szaktársam dolgozik ennyiért és még többért is.
12
Megcélozhatod, csak nem fogod megkapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!