Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy kezdő webprogramozo...

Egy kezdő webprogramozo mekkora fizetésre számíthat?

Figyelt kérdés

Tudom h mindenki annyit kap, amennyire el tudja adni magát.

De azért van gondolom egy általános becslés is.

Fontos hogy nincs papír vagy diploma, csak pusztán autodidakta módon felszedett tudás

2022. okt. 12. 04:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#7 nettó 200 at egy betanított munkás is megkap, sőt abból kb meg sem élsz

#9 webfejlesztéshez nem kell 5 év és igazából képesítés sem.

Olyan helyeken kell a diploma ahol erősebb matektudás szükséges, ott viszont sokszor MSc/PhD szintig kell elmenni.

Ha ez az első IT munkahelyed és nem gyakornok vagy akkor kell egy github portfólió amiben demonstrálható a tudásod, azaz hogy el tudsz készíteni weboldalakat.

#10 br 800 úgy hogy nem volt gyakornok és webfejlesztés az nagyon nagyon sok, annyit sehol sem fog megkapni.

Ha lenne 1-2 év gyakornoki tapasztalata akkor talán, de a legtöbb hely nem fizet ennyit juniorra.

2022. okt. 12. 12:50
 12/13 anonim ***** válasza:

Én jelenleg diákmunkában keresek nettó 260-at ha 160 órában számoljuk visszatérítés nélkül.

Most gondolkozom a váltáson, de mivel van tapasztalatom, meg kaptam beajánlást több helyre és többen azt tanácsolták, hogy már a bejelentett részmunkaidős állásokat is megcélozhatom, 400 nettó lesz az alap, amit elkérek (persze ha félállás, akkor a felét), ami szerintem fair, mert több szaktársam dolgozik ennyiért és még többért is.

2022. okt. 12. 21:54
 13/13 anonim ***** válasza:

12

Megcélozhatod, csak nem fogod megkapni.

2022. okt. 12. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!