Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Magyarországon jól tapasztalom...

Magyarországon jól tapasztalom,hogy most 240-250 ezer Ft az átlagfizetés?

Figyelt kérdés

2022. okt. 8. 15:52
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
46%
Igen,valoszinuleg a proli ismeroseid ha ennyit kapnak akkor mindenki ennyit kap
2022. okt. 24. 13:20
 52/55 anonim ***** válasza:
19%

A gyakori önjelölt statisztikusai a valóságot és a matematikát is letagadják, hogy a saját hülyeségüket megmagyarázzák.

Ahol én lakom, ott meg nettó 600 ezerre tippeltem az átlagot, mert viszonylag drága családi házakban laknak itt az emberek, amiket nem nettó 250 ezerből kuporgatnak össze. Bár amikor ideköltöztek, az régebben volt de akkor meg az átlagfizetés is kevesebb volt és akkor se volt elég 250 ezer nagyobb családi házakra átlagban. Persze nem tudom, hogy mennyi az átlagfizetés (gondoltam rá hogy valószínűleg nincs azért nettó 600 de nem tudom pontosan) a ahol lakom de biztosan több, mint 250 ezer, sokkal több.

Ezért vagytok ti hülyék, mert képtelenek vagytok felfogni, hogy az átlagfizetésbe benne van a nettő 600 ezer is, meg a nettó 1 millió is, nem csak a nettó 250 ezer. Ezért nem releváns, hogy valaki beírja, hogy akiket ő ismer azok nettó 250 ezret keresnek átlagban, mert vannak akik meg nettó 500 ezret keresnek átlagban. Többen keresnek rosszul de akik meg jól keresnek, ők felhúzzák az átlagfizetést és így több lesz az 250 ezernél.

De a gyakorikerdesek önjelölt statisztikusai ezt vajon képesek lesznek felfogni? Hogy az átlagfizetésbe nem csak azok vannak benne, akiket ők ismernek?

2022. okt. 24. 16:33
 53/55 anonim ***** válasza:
0%
(Régebben olcsóbb volt egy ház mint ma, azért jöttem azzal, hogy régebben költöztek ide, viszont akkor az átlagfizetés is biztosan kevesebb volt, igaz az ingatlanok pofátlanabbul drágultak mint a fizetések.)
2022. okt. 24. 16:34
 54/55 anonim ***** válasza:
100%

"Ahol én lakom, ott meg nettó 600 ezerre tippeltem az átlagot, mert viszonylag drága családi házakban laknak itt az emberek"

Van aki a havi fizetéséből vesz egy családi házat?! Vidéki városban felénk egy régebbi nem romos ház, nem a legrosszabb környéken is 60-80 millió alaphangon. És nem a Rózsadombról beszélünk! Ha minden hónapban 100e-t félreraksz, akkor is 50 évig tartana.

Persze biztos van olyan is, aki havi szinten milliókat rak félre. De az messze nem általános, pláne nem átlagos!

2022. okt. 24. 19:08
 55/55 anonim ***** válasza:
100%
Ksh szerint kb 270 ezer nettó a medián kereset.
2022. okt. 24. 23:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!