Hol adhatok fel hirdetést?
Figyelt kérdés
Először is bocsánat,ha rossz helyre írtam be a kérdésemet,de nem tudtam,hogy hová kellene!
16 éves,tanuló lány vagyok,de szeretnék dolgozni az iskola mellett hétvégén vagy esetleg hétköznap is,de sehol nem találok munkát a lakóhelyem környékén!Arra lennék kíváncsi,hogy hol lehet hirdetést feladni,ahol kapok is valami visszajelzést?Vagy esetleg nem tudna valami munkát ajánlani Hatvanban vagy a közelében?Légyszíves olyan oldalakat írjatok,amivel kapcsolatban jók a tapasztalatok!
Előre is köszönöm a válaszokat,kérlek,hogy minél többen írjatok!
2008. dec. 23. 11:31
1/1 anonim válasza:
Nyilván a helyi lapban, vagy próbáld a diákszervezetket, akik diákmunkát szereznek neked, nem tudom arra melyik működik de van sok, melódiák, fürgediák, nézz szét a neten keress rá, melyik van Hatvanban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!