Hogy adhatok fel hirdetést 15 évesen?
Arról lenne szó h nagyon szeretem a matekot és a fizikát..
ebből a kettőből kitűnő vagyok
éppen ezért gondoltam arra ,hogy korrepetálhatnák általános iskolásokat ha szükségük van rá
szeretnék egy ezrest össze gyűjteni még karácsonyig mert amit ajándékot szeretnék venni 6000Ft és csak 5000ft.om van :S.
nah szval de nem szeretném ha nem jenetkeznéének mert nem csak a pénz motivál hanem mert egyszerűen nagyon szeretem és tanárnak készülök.
szval tudom hogy nem bíznák a szülők egy 15 évesre a gyereküket vagyis ez elég furán hangzik
szval valami ötlet? :S
igen tudom hogy nem lehetne mert még nem végeztem az iskolai tanulmányaimmal
éppen ezért kérném pár ember ötletét hogy tudom megoldani
hát sztem nagyon kevés felnőtt magántanár dolgozik hivatalosan és ad számlát.
tegyél ki hirdetést a környéken, vagy adj fel hirdetést expresszen, vagy a régi általános iskoládban kérdezd meg a tanárokat, tudnak-e valakit, akinek szüksége lenne rá. vagy ismerősök körében, szülied munkahelyén kérdezősködj.
1: egy ezres az nem olyan sok, kérj szüleidtől
2: kiírod egy papírra h matek-fizika korrepet vállalsz blablabla és kirakod egy pár helyre
oké.
csak nem kockázatos kitenni bárhova is?..mert büntetnek érte nem?
persze minden egyszerűbb lenen ha kérnék szüleimtől csak nekik lesz az ajándék.. +nem hiszem h anyagilag úgy állnak hogy tessék lányom itt egy ezres..
meg nem is szeretnék kérni
de leírtam hogy nem a pénzről szól csak az is jó mellette
tegnap jöttem haza és az utcán minden panel lécsőházajtajára kivolt rakva h:analízis oktatást vállalok xd
sulinkban is kivan rakva rohadtsok helyen korrep, szal nem hiszem h para
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!