Szerintetek havi 700 nettó + céges kocsi + céges telefon jó fizu a mai világban? Mert azt mondják, de én alig jövök ki belőle. Sokan keresnek ennyit?
Egész jó troll kérdés. De azért kilóg a lóláb néha a válaszok között.
Ha jól akarsz trollkodni, sokkal kevesebbet válaszolj! 😃
"Ez luxus? Hogy elmegyünk nyaralni??? Meg nem 2000 Ft-os bort iszom? Ne vicceljünk már :) A luxus a Gucci"
Igen, ez luxus, nem csak pénzben, hanem időben sem tehetik meg sokan, hogy évente kétszer nyaralgassanak, meg télen síeljenek Welnessezzenek kéthavonta stb. Az hogy neked semmi nem elég, a te bajod.
Ezeket a high end márkákat meg inkább elcseszett sznobokon látom többségében, semmivel nem adnak többet minőségben, mint egy normál prémium márka. Sőt valahol mondta is egy marketinges, hogy ezeket a márkákat valójában nem a gazdahoknak készítik, hanem azoknak az átlag feletti színvonalon élő embereknek, akik többnek akarják mutatni magukat, mint akik. Az igazi gazdagok pont nem aggatják tele magukat nagy logós ruhákkal, ha drágát is vesznek, nem a flexelés miatt.
A 2000 forintos bor meg már igenis színvonal. Ennyiért Tokaji borokból is lehet venni már normálisat, a többség csak az alsópolcos 500 forintos kannást veszi, meg a noname palackost. Ha neked a 2000-es is proli, akkor te tényleg luxus életszínvonalat élsz már. Nem tudom mi akkor a probléma, ha ezek kitelnek neked havi 700k-ból. Vagy mit szeretnél akkor? Neked szerintem a mindsetedben vannak a problémák nem a kereseteddel, ezt magadban kell rendbe tenni. Kereshetnél 3x ennyit is, valszeg akkor meg az lenne a bajod, hogy nem tudod kihozni a legújabb Ferrari mellé a legújabb Rolex órát mert arra már éppen hogy futja, meg még várólistás is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!