Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha csak az egészséget nézzük...

Ha csak az egészséget nézzük melyik műszakrend a jobb?

Figyelt kérdés

1) 12 órás munkavégzés (nappal, éjszaka, pihenő, pihenő)

2) 8 órás munkavégzés (3 műszak H-P)

2022. okt. 4. 09:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
93%

Hogy jön ide a cigi?

Attól, hogy a dohányzás káros, az éjszakázás még nem lesz egészséges...

2022. okt. 4. 14:36
 12/22 anonim ***** válasza:
91%
A kábítószer is lerövidíti, de hogy jön ez az éjszakázáshoz?
2022. okt. 4. 14:37
 13/22 A kérdező kommentje:
Mondjuk úgy, hogy hiába dolgozol csak nappal, ha dohányzol. Ilyen egyszerű.
2022. okt. 4. 14:38
 14/22 anonim ***** válasza:
Jó, hát ki fog tovább éni? Egy steakzabáló, elhízott, láncdohányos alkesz, aki soha ki nem mozdul, vagy egy vegán, vékony, nemdohányzó sportoló?
2022. okt. 4. 15:28
 15/22 A kérdező kommentje:
Csak fura ez a rövidebb élet a műszakrend miatt állítás mikor ezer más egészségre káros hatás éri az emberek szervezetét.
2022. okt. 4. 15:51
 16/22 anonim ***** válasza:

15: igen, rengetegféleképp tönkreteheted a szervezeted. Nem új információ. Általában az az ember célja, hogy ezt elkerülje, és minél tovább éljen. Neked nem?

Meg van ilyen, hogy ROI. Hoz e annyit, hogy megérje az egészséged rovására csinálni. Éjszakai műszaknál általában nem a válasz.

2022. okt. 4. 16:53
 17/22 anonim ***** válasza:
67%
Egyik se túl jó. Kötetlen munkarend a jó, de az a legjobb ha nem is nagyon kell dolgozni, mert a befektetések hozzák a pénzt.
2022. okt. 4. 17:08
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Huszonévesen még elmegy az éjszakai műszak, én is csináltam 3 évig, bár nálunk csak havi két éjszaka volt, a többi zömmel délután, de akkor se szerettem, hiába tudtam még akár aludni is. Most 40 körül már nincs az a pénz, amiért rendszeresen éjszajáznék.
2022. okt. 4. 17:12
 19/22 anonim ***** válasza:

24 / 48 jön be de csak ahol este 9 től már aludhatsz fél hatig minimum.

Esetleg ugyanezekkel a paraméterekkel 24 / 24.

Ilyen ez a Portás szakma.

Már 6 éve csinálom, sajnos eléggé hozzászoktam, pedig van mellette egy rakás másik szakmám, de nem hiszem hogy többet hozna a konyhára max hamarabb őszülnék.

Néha unalmas kicsit, ez az egyetlen hátránya, pedig higgyétek el mindent szabd csinálni, én laptoppal nyomtatóval, van hogy komplett forrasztóállomásal járok be, és "szabadidőmbe" tanfolyamozok / elektronikát bütykölgetek stb stb..

2022. okt. 4. 20:12
 20/22 anonim ***** válasza:

Egyetlen hátránya a portáskodásnak, hogy nem finghatod össze minden este az asszonyt :D

Meg nem tudhatod nem-e teszi meg más helyetted...

2022. okt. 4. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!