Felhasználó2204 kérdése:
F/17 nagyon zavar a férfi mellem, mar hónapok óta edzek rendszeren rá még se lett sokkal jobb. Kicsit talan laposabb es szebb lett de mindig női mellhez hasonlit. Egészségesebben is eszek, sőt zsírt is fogytán szerintem de nem jobb. Valami segítség?
Figyelt kérdés
2022. jún. 5. 16:55
1/37 A kérdező kommentje:
Nagyon zavar a mindennapi napokban, nem is merek strandolni, se át öltözni emberek előtt. 88kg vagyok 17 fiukent
2022. jún. 5. 16:55
2/37 anonim válasza:
Milyen magas vagy?Gondolom van rajtad felesleg.Ha leadod a felesleget,akkor a női mell is eltúnik.
3/37 A kérdező kommentje:
185cm vagyok van rajtam felesleg de nem hiszem hogy az olyan sok foleg hogy ekkora mellem van mellete. Apámank is nagy volt kiskoraban de neki Vissza ment idő utan de en mar 17 vagyok lassan 18 es semmi változás.
2022. jún. 5. 17:09
4/37 anonim válasza:
Túl sok a háj. A hasad nem nagy?
5/37 anonim válasza:
5 kilot nem ártana veszitened . De ha női mell akor selen cink és sulyzos edzés
ha nem csak zsir felesleg akkor sulyzod ugyan ezek D: de tuti helyre áll
6/37 A kérdező kommentje:
Edzek ra rendesen, heti 2 mell edzes, 60-70kg fekvenyomas meg meg sok midnen, hasam van de nem nagy, par kiló zsír ott is van.
2022. jún. 5. 17:28
7/37 anonim válasza:
Nem sulyzozni kell, hanem rendesen kaloriadeficitben lenni es kardiozni. En 60rol 50re fogytam 160 centiskent es konkretan eltunt a mellem. Futottam, aerobikoztam es nagyon keveset ettem egesz nap.
8/37 anonim válasza:
Szerintem inkább a fogyásra kellene koncentrálnod, étrendet változtatni kellene. Viszont ha nincs javulás, akkor nézetsd meg orvossal.
9/37 anonim válasza:
edzől sulyzos edzést javasolnak de lehet elég cardio is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!