Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Logisztikai mérnöknek megéri...

Logisztikai mérnöknek megéri tanulni? Meglehet belőle élni? Ez diploma vagy oklevél?

Figyelt kérdés
2022. szept. 28. 12:33
 1/9 A kérdező kommentje:
Mennyire nehéz? Válaszotokat köszönöm!:)
2022. szept. 28. 12:34
 2/9 anonim ***** válasza:
meg lehet. Mit értesz az alatt hogy diploma vagy oklevél?
2022. szept. 28. 12:49
 3/9 ascelpius ***** válasza:
Az oklevél a hivatalos, jogi megnevezése a köznapi megnevezésű diplomának (oklevelet más oktatási intézmény ki se állíthatna jogilag, ők legfeljebb tanúsítványt adhatnak)
2022. szept. 28. 14:03
 4/9 ascelpius ***** válasza:
mármint egyetemeken kívűl más oktatási intézmény
2022. szept. 28. 14:04
 5/9 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudtam, koszonom. Ma is tanultam valamit.😀
2022. szept. 28. 14:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mernökként azt tanácsolom , hogy nagyon gondold meg milyen mérnök szakot választasz. Jóval kevesebb mérnök szakkal lehet igazán jó fizetést elerni mint ahogy azt az átlag gondolja. En az agrár, épìtő, épìtész, környezet, közlekedés, élelmiszer mérnök szakokat például nem ajánlanám senkinek. Gepésszel ellehet azért màr lenni, a villamos és ITs mérnök pedig a top.
2022. szept. 29. 06:03
 7/9 A kérdező kommentje:
Koszonom 6os, epitoiparban dolgozom. Van erre iranyulo szakmam, nem lennek epiteszmernok😁 a logisztikat nem reg kezdtem el technikusin, es erdekelne ezzel tovabb tanulni. Ahogy mondtad is, nem minden mernokivel lehet jol keresni. Epp ezert erdekelne, hogy ezzel lehete.
2022. szept. 29. 11:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Villamosmérnök vagyok és meg tudom erősíteni amit 6-os ír. Hatalmas a jó szakemberhiány, ami miatt nagyon szép fizetést lehet kialkudni.
2022. okt. 1. 22:10
 9/9 A kérdező kommentje:
Ertem. Es a logisztikai mernokkel mi a helyzet?
2022. okt. 2. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!