Létezik még szakmunkás aki nem keresi meg a havi nettó 1 milliót?
Ma beszéltük kollégákkal hogy az utóbbi néhány évben nagyon megszaladt mindenkinek.
Tömegével ismerünk az építőiparból embereket, lassan nem találni olyat aki nem rakja össze a havi 1 milliót, ők is max rész munkaidőben dolgoznak.
Mondjuk nem csoda, egy segédmunkás nincs napi egy Deák Feri alatt.
Előttem már le is írták
El ne hidd, hogy itt minden kőműves milliókat keres. Nagybátyám speciel 2300 forintos órabérbe van, de persze feketén.
Itt is az van, hogy örülj, ha be vagy jelentve, ha nagyon sok a munka és kell túlórázni, akkor talán a 400-500 nettó meglehet, de ott is vagy hivatalosan megy vagy nem.
"#3 A programozókra xdxdxd. Már bocs, de szerintem senki sem irigy olyan emberekre akik folyamat a monitor előtt ülnek és társalgásra képtelenek mert csak nullást és egyest látnak mindenkiben :D."
Te se találkoztál még programozóval, ugye? :D
#9 Sajnos találkoztam már. Többel is. A tapsztalataim azt mutatják, hogy a szociális skilljeik nem valami fejlettek. Sem nekem, sem a társaságom többi tagjának nem sikerült normális beszélgetést lefolytatni velük pedig nagyon nyitottak és barátságosak vagyunk. Ráadásul többször is jöttek már velünk programozók/szoftverfejlesztők kocsmázni, társasozni, biliárdozni. Bőven megvolt rá az esélyük, hogy kibontakozzanak. Nem sikerült. Volt aki egyáltalán nem akart beszélgetni, volt aki simán csak lenézett mindenkit. Szóval ja. Volt már dolgom velük.
Nyilván ez nem igaz mindenkire. Mindenhol vannak kivételek. A programozóknál is. Csak még egy ilyen kivétellel sem találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!