11/17 anonim válasza:
Ha már megrendelted akkor elég paraszt dolog lemondani, mert a sofőrnek fog esni az értékelése csak, mert neked nem tetszik az autója..
12/17 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam, amikor állnak a droszton én meg odamegyek hozzájuk hogy kéne egy fuvar. Még soha sem rendeltem.
2022. okt. 12. 20:04
13/17 anonim válasza:
Az úgy működhet.
Persze ez attól függ melyik droszt pl a Keleti felejtős, mert ott fixen az első autóhoz fognak küldeni, de egy “normál” droszton is lehet hogy azért áll taxi, mert oda rendelték, és utast vár.
Próba szerencse.. mondjuk ha ennyire kényes vagy akkor rendelhetsz VIP autót, és akkor esélyes hogy egy E Merci jön.
14/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kényes, de ha már kifizetem a méregdrága tarifát, akkor szívesebben fizetnék egy Mercis útért, mint egy Suzukiért. Úgysincs sok lehetőségem Merciben ülni...
Vagy lehet felőlem Audi, BMW, Volvo vagy egy nagyobb méretű VW is
2022. okt. 12. 23:32
15/17 anonim válasza:
Én Mercit még nem nagyon láttam taxinak. De a Suzuki, Citroen, Peugeot és Dacia sem jellemző.
Mellesleg: A droszton végigmégy a kocsikon? Erről a Fülenincs Nyúl taxis jelenete jut eszembe...
16/17 A kérdező kommentje:
Elég sok Merci taxit látok
2022. okt. 18. 16:18
17/17 anonim válasza:
#15 Suzuki tényleg nincs, viszont Peugeot 308, 301, 508, 5008, illetve Citroen c elysee, meg Dacia Lodgy akad bőven.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!