Ha burkoló akarok lenni egy mester mellett megtudom tanulni a szakmát?
Figyelt kérdés
Tehát arra gondoltam hogy nem iskolába mennék, hanem egy már régóta a szakmában dolgozó mester mellé. Először mint segédmunkás, aztán idővel saját vállalkozást alakítanék.
Egyáltalán erre van lehetőség, vállalkozások alkalmaznak full kezdőket?
Nyilván alap, általános dolgokkal tisztában vagyok, láttam már burkolàst, anyagokat, eszközöket.
2022. szept. 21. 12:25
11/22 anonim válasza:
10es te burkoló vagy? Garantálom neked, hogy nem használnak pitagorasz tételt, sztem a 90%-a azt se tudja mi az. Nincs ilyen, hogy középszimmetrikus. Kiméri oldalra és lerakja középre.
12/22 anonim válasza:
Engem is megmosolyogtatott az a válasz :)
Főleg manapság nem raknak már le olyan stílusban semmi. Hatalmas járólapokat, csempéket gyártanak, csak leszórják. És a hülye paraszt fizet ezért ezeknek 15ezer/nm2t
13/22 anonim válasza:
11: nem vagyok burkoló, de a fizikus férjemnek kellett kiszámolnia a burkoló helyetta kiosztást... MErt elkezdte volna a konyha szélén rakni a burkolólapokat.... Úgy ment neki, mint tót az anyjának....
14/22 anonim válasza:
De már senki nem teszi szimmetrikusan. Ha meg úgy kezdte volna, akkor el kellett volna küldeni, mert rossz szakit fogtatok ki. Lehet még ivott is reggel a szégyentelen.
15/22 anonim válasza:
14: hát nem tudom, te milyen lakásokban jársz, de én igényes lakásokban még nem láttam olyat, hogy ne lett volna átgondolva, és középszimmetrikus....
17/22 anonim válasza:
16: gondolod, hogy most elugrom Bp-ről Káptalanfüredre, vagy Zalaegerszegre, hogy lefotózzam?
19/22 anonim válasza:
Hát akkor így jártál. De ha átutalsz pártízezret, hétvégén leugrom.. :-D
Amúgy meg lehet nézni a professzionális weboldalakat is... pl.
20/22 anonim válasza:
De egy diagonált hogy lehet nem szimmetrikusan lerakni? Mondjuk egy pöcében? Ott olyan kicsi a hely, hogy egy nagy csempe középre, a szélei meg lego. Aztán örülhetsz ha nem fröccsen mellé a kaksi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!