Az AFFILIATE MARKETINGbe kezdett már vki? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Köszi előre2022. szept. 19. 23:33
11/19 anonim válasza:
Jaaaa, hogy egy ilyen tipikus átverős oldalt találtál? Nehogy fizess!
12/19 anonim válasza:
Fhú de sötétek vagytok baszkikám. Először a marketing alapjaival kellene talan tisztában lennetek, nem egy tanárt lehordani minden szar piramosos játéknak. Oh my god
13/19 anonim válasza:
Van ilyen a Librinél is. Le van írva részletesen.
14/19 anonim válasza:
aha befizetsz elore milliokat jutalek meg semmi.. klasszikus MLM uzlet. vidd magad ala az embereket kozben vedd hetente 20 ezrekert a csomagot magadnak. kozben benn all milliok sose kapod vissza. menekulj.
15/19 A kérdező kommentje:
14 nem így értettem, csak a tudast hogy hogyan kell csinálni, azt kell kifizetni, amiben van logika, én fogalmaztam rosszul.
A lenyeg nem értek hozzá, nem tudom hogy érdemes-e gondoltam hatha van többnek már tapasztalata erről..
2022. szept. 22. 22:27
16/19 anonim válasza:
sehogyan mert ettol affiliate.. kireferralsz minden ismerosod magad ala annak remenyeben h jonnek a penzek.. nem jonnek , sot meg neked kell bele tegyel kb 1 milliot. buko uzlet
17/19 anonim válasza:
Oh my god. Teljes sötétség... Minek szóltok hozzá, basszus....
18/19 anonim válasza:
Kispofám, én már 2002 környékén toltam az affiliate marketinget, de nem kellett hozzá fizetnem valami vloggernek, hogy nekikezdjek. Ott volt a Comission Junction, a Shareasale, meg a többi azt hajrá.
19/19 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Jutottál valamerre a témában? Engem is érdekel, hogy érdemes-e befektetni abba a képzésbe (automatizáltvállalkozás..). Utána még vannak költségek és elbizonytalanodtam. Nem értek a marketinghez, ha ez annyira bomba biznisz lenne gondolom tömegek ezt csinálnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!