Mi a véleményed erről a juttatási csomagról?
Nettó 850 ezer havonta. Céges telefon, laptop (csúcskategória). Fizetett telefon és internetszámla. Magán-egészségügyi biztosítás, karácsonyi ajándékok 100-200 ezer forint összegben. Napi 8 óra, iroda vagy home office.
Azért nem írok munkakört, mert nem az érdekel, hogy ezen a piacon ez jónak számít-e, hanem hogy ki mit gondol erről? Ugyanis amikor évekkel ezelőtt idekerültem (nyilván akkor még kevesebbért), akkor ezt álomfizetésnek tartottam. Azóta pedig csak szimplán jónak. Ennek részben az infláció az oka, másrészt az, hogy folyamatosan abba botlok, hogy nettó 4-5-600 ezreket osztogatnak pincéreknek, buszvezetőknek, covid alatt futároknak, és még sorolhatnám.
Magyarországon a felső 5% keres ennyit.
Objektíven nézve ez egy jó fizetés.
Az elégedetlenséged belülről fakad. Ne másokkal foglalkozz, ha közelebb visz ez a fizetés a céljaidhoz, akkor mit izgat, hogy mások mennyit keresnek?
#2: nem, mert attól még ezt az összeget nem lehet több vagy kevesebb dologra elkölteni.
Diplomát igénylő munkakör, stresszmentes, nem vagyok vezető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!