Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy kereshet többet egy...

Hogy kereshet többet egy takarítónő, mint egy középiskolai tanár? (google: Nagyobb fizetésért keresnek takarítót egy budapesti iskolába, mint történelem- és matektanárt)

Figyelt kérdés
Most komolyan egy takarító többet keres, mint egy egyetemet végzett tanár, akinek a munkája sokkal összetettebb, mint egy takarítóé?! És ezektől a tanároktól veszik el még a jogot is a sztrájkhoz? Milyen ország ez?

2022. szept. 18. 21:39
1 2
 11/12 valaki : ***** válasza:
81%

Tanár vagyok 205 nettóval (ped1 előtt állok)

Nem tudom ez melyik iskola volt, nálunk a takarítónők kb. 10-20 ezerrel kevesebbet keresnek mint én.

Őszintén szólva én ezen nem rugózok, az ő munkájuk megérne még többet is. Higgyétek el, amit a gyerekek képesek hátrahagyni...

Persze az enyém is megérne sokkal többet, de nem szoktam törődni az összehasonlítással. Inkább csak azt nézem, hogy az enyém lehetne több. Aki szerintva tanárok ennyit érdemelnek, az ne egy vagy pár rossz tanárából induljon ki. Én 205 ezerrel, meg a folyamatos b***ssal is szívesen vagyok a pályán, nem fog vissza a keresetem, mert szeretem csinálni, szeretem a gyerekeket.

2022. szept. 19. 18:53
 12/12 A kérdező kommentje:
7-es: Szerinted ott a helyük? Látszik nincs gyereked, mert akkor elgondolkodnál azon, hogy rábíznád e naponta 8 órában olyan emberekre, akik a létminimumot kapják. Vajon azt a teljesítményt tudnák így nyújtani, amit a gyerekek megérdemelnek? Ha a pedagógus szar, akkor a gyerekeknek is szar lesz, csak ezt a sok tyúkeszű ember nem érti meg. Szomszédos országban élek (Szlovákia) utolsó évem van az egyetemből, még csak az alapképzést végeztem el (mesterit csinálom), és így kapok közel 300ezret átszámolva, 0 év tapasztalattal. Nevetséges, aztán lehet sírni, hogy miért nincs vidám, mosolygós, segítőkész, motivált tanár MO-n, amikor örül, hogy hónapról hónapra meg tud élni.
2022. szept. 20. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!