Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szoftverfejlesztő fizetés...

Szoftverfejlesztő fizetés egyetem után? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy frissen végzett programtervező informatikusként/mérnökinformatikusként egy vidéki nagyvárosban ( Pl: Szeged, Pécs) milyen kezdőfizetésre lehet számítani szoftverfejlesztő pozícióban?

A válaszokat előre is köszönöm.

2022. szept. 12. 19:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Nem, a remote opcio cegfuggo jellemzoen, nem szenioritas fuggo.

Mar egy kis Vacuumlabs-nal is 1800 EUR pl. a junior sav legalja es onnan dolgozol, ahonnan akarsz:

[link]

2022. szept. 13. 11:11
 22/29 anonim ***** válasza:

Az hogy létezik nem jelenti azt hogy fel is vesznek.

Juniorként is lehetsz remoteba, én is abban vagyok, de 0 tapasztalatos Junior nem ugyan az mint mikor gyakornokoskodsz előtte fél-1 évet.

2022. szept. 13. 11:42
 23/29 anonim ***** válasza:
A gyakornokoskodas eleve feltetele a diploma megszerzesenek. En is ott folytattam remote-ban, ahol a szakmai gyakorlatomat csinaltam.
2022. szept. 13. 11:54
 24/29 A kérdező kommentje:
Hát srácok (és hölgyek, ha vannak) köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, így már nem fogok teljesen informálatlanul menni állásinterjúra, na meg ahogy látom éhenhalni se fogok :D
2022. szept. 13. 18:09
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Elég vegyes válaszok születtek. Nekem az a furcsa, hogy multinál vagyok gyakornok a fővárosban, de a friss juniorokat, akik előtte gyakornokok voltak itt, kb br 700-zal veszik át. És ez nem számít kiemelkedőnek, nettó 500 sincsen. Ennyit valóban megkeresnek közgázosok meg hresek is.

Azt nem tudom, hogy a seniorok mennyit keresnek, illetve milyen dinamikusan emelkedik a bér. A kezdő fizetés még egységes bérsáv, utána egyéni az emelés? Éves szinten kb mennyi lehet? Vagy elsőre kell jó fizut kiharcolni?

Tudom, váltással szoktak szintet lépni, de ha olyan terület, ahol érdemes 5 évet is maradni, illetve nem olyan széles a lehetőségek tárháza, akkor mi a helyes stratégia?

2022. szept. 15. 07:43
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem az a furcsa, hogy multinál vagyok gyakornok a fővárosban, de a friss juniorokat, akik előtte gyakornokok voltak itt, kb br 700-zal veszik át"

Mi furcsa ezen? Onmagaban semmit nem jelent, hogy multinal vagy, multi a Tesco meg a Google is. Eg es fold lehet a kulonbseg multi es multi kozott.

2022. szept. 15. 08:50
 27/29 anonim ***** válasza:

#26 Szoftverfejlesztés a cég fő profilja, rendes fejlesztői munkakör. Nyilván nem a Tesco informatikai részlegére gondoltam...

Valószínűleg a junior többszörösét keresi egy senior, de fogalmam sincs, ezért kérdeztem. Illetve a béremelési tendenciákra is kíváncsi lennék úgy általában mi a stratégia. Mert a cég érdeke hosszan megtartani

2022. szept. 15. 09:57
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

#27 ez tovabbra sem jelent semmit, egy EPAM-nak vagy Evosoft-nak is a szoftverfejlesztes a fo profilja, aztan sehol nincsenek kompenzacioban a jol fizeto cegekhez kepest.

"Valószínűleg a junior többszörösét keresi egy senior"

Ugyanannal a cegnel, ugyanabban a munkakorben jellemzoen igen.

Valtasokkal sokkal nagyobbat lehet lepni kompenzacioban es pozicioban is, mint adott cegnel maradva, ezert jellemzo a par evenkenti valtas a szakmaban.

2022. szept. 15. 10:17
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
27-es a Tesconak is vannak fejlesztői csapatai Magyarországon.
2022. szept. 15. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!