Szoftverfejlesztő fizetés egyetem után? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy frissen végzett programtervező informatikusként/mérnökinformatikusként egy vidéki nagyvárosban ( Pl: Szeged, Pécs) milyen kezdőfizetésre lehet számítani szoftverfejlesztő pozícióban?
A válaszokat előre is köszönöm.
2022. szept. 12. 19:30
2/29 anonim válasza:
Vidék? Bruttó 350-450. Pesten meg kb 100k-val több a kezdőfizu, de persze ezek totál eltérhetnek a cégtől vagy a technológiától adódóan.
3/29 anonim válasza:
Br. 700 korul indulnak a junior savok egy normalisan fizeto cegnel.
A foldrajzi elhelyezkedesed irrelevans, szinte minden komolyabb cegnel van tavmunka lehetoseg mar.
4/29 anonim válasza:
Tökmindegy hol laksz, én Debrecenből dolgozom Pestre.
700k alatt max akkor érdemes elfogadni ajánlatot, ha nem tudsz bekerülni multikhoz.
5/29 anonim válasza:
Egyetem alatt volt gyakorlat vagy valami?
6/29 anonim válasza:
A lakohely es a kezdofizu is masodlagos az elso evben. Gyakorlatilag 1 ev mulva ugyis csak full remote job jatszik, br 900 ezer alatt minden ajanlat kuka, utana evente inflacio +30 % emeles. Ha elerted a plafont (kb 5 ev alatt a havi br 3-4 M bersavot) akkor pedig elhajtod a buspicsaba a recruitereket akik legyeskednek korulotted, contractorkent a magad ura lehetsz, ennyit kell kibirni szaraz kenyeren.
7/29 A kérdező kommentje:
#5: igen volt + otthon csináltam saját projekteket
#6 micsoda?? :O ez úgy hangzik mint egy esti mese programozóknak, hogy szépeket álmodjanak.
2022. szept. 12. 21:20
8/29 A kérdező kommentje:
Miért van mindenki lepontozva?
2022. szept. 12. 21:20
9/29 anonim válasza:
Új vagy itt kérdező? Mindenkit lepontoznak ezen a fórumon a prolik, akinek normális fizetése van.
10/29 A kérdező kommentje:
Nem vagyok új, mert ismerem ezt az oldalt már egy ideje, de kérdést még maximum 2x tettem fel itt, azért fura.
2022. szept. 12. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!