Hányszor váltottatok életetekben munkahelyet?
Figyelt kérdés
Nekem eddig 2 munkahelyem volt. 1 évet dolgoztam az egyik helyen és 2-őt a másodikon. Mindkettőnél azonos munkakörben voltam. Most gyesen vagyok.
Az utolsó nyugdíjas állás is lehetne akár, de szeretnénk innen elköltözni és a bejárás busszal esélytelen, autóval meg szörnyen hosszú lenne màr.
Így 3. Munkahely után kell néznem majd a baba (vagy esetleg babák után, ami lehet csak így 5 év múlva esedékes) és félek, hogy ez negatívum lesz. Szeretnék megállapodni egy helyen végre, ahol tudom, hogy van egy üres helyem.
Ti nektek hány munkahelyetek volt már?
Én igazából sajnálom, hogy nem tudtam egy helyen maradni életen végéig akár, de így alakult.
2022. szept. 12. 08:17
11/13 anonim válasza:
elmúlt 10 év alatt 8. munkahelyemet fogyasztom.
13/13 anonim válasza:
Alkalmi munkából volt kb 4 tucat.
Hosszú távú munkákból 7 volt az elmúlt 20 évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!