Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 30 évesen érdemes elmenni...

30 évesen érdemes elmenni pultozni szórakozóhelyre? Részletezem a kérdést a leírásban.

Figyelt kérdés

Valamiért a reggeli fekvés, délután kelés a normál alvásritmusom. Sokat küszködtem az inszomniával. Mióta ezt tudatosítottam nincs gondom az alvással. Mindig sikerül éjszakai állásokat találnom. Most épp sofőrként dolgozom.

Vendéglátásban dolgoztam már, de csak nappal. 10-22 óráig.

Úgy látom nagyon jól fizetik a pultosokat. Szerintem hamar beletanulnék. Az éjszakát imádom. Nem szoktam bulizni, de minden létező zenét imádok (ha épp nem tetszik akkor cringelek, az is jó élmény). Minden ismerősöm tudja rólam hogy nagyon türelmes vagyok. Biztos vagyok benne hogy jól kezelném a részeg kamaszokat is.

Nem iszom, nem dohányzom, felelősségteljes és figyelmes ember vagyok. Úgy képzelem erre szükség lehet egy ilyen helyen.

Hány éves korig szokták űzni ezt az ipart? Egy hozzám hasonló, alulképzett éjszakai bagolynak szerintem tökéletes meló. Ha bejön, csinálnám akár 50 éves koromig is. Poén lehet nézni a kölköket ahogy először buliznak, meg persze nem árt ha van egy érettebb ember aki figyel rájuk.

Vannak még hasonló túlfizetett éjjeli melók? Az éjjeli futárt nem fizetik agyon, ráadásul nagy felelősség minden éjjel a részegek közt szelni a Budapesti utakat egy teherautóval.

2022. szept. 11. 18:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Egy próbát megér

“Vannak még hasonló túlfizetett éjjeli melók?”

Éjszakai raktáros

2022. szept. 12. 08:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2022. szept. 12. 08:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Sikerült azóta?
2023. ápr. 10. 15:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem, inkább nyitottam egy büfét. Én szabom meg a nyitvatartást. Az elején megevett az ideg hogy bukom-e a pénzem de szerencsére bejött.
2023. ápr. 10. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!