Hogyan érdemes pubot/kocsmát nyitni, illetve üzemeltetni?
"amely eddig étterem volt"
Meg fog gyűlni a bajod a lakókkal, a környezettel, ha kocsma lesz. Nemrég egy fagyizó (!!) előtt láttam kiírva, hogy ne beszélgessenek a fagyizó előtt, mert zavarja a lakókat, ma meg egy tv műsorban volt, hogy a dohánybolt előtti beszélgetés zavarja az ott lakó embereket, már hívtak rendőrséget, feljelentették őket az önkormányzatnál, stb.
Szóval "előre" legyél jóban a környékbeliekkel: pl. nyitásra hívd meg egy ingyen italra a házban lakókat vagy szomszéd ház lakóit :-)
Előny, ha olyan helyen van a kocsma, ahol egy nagy körzetben nincsen kocsma/pub. Ez egyéni vélemény, de én szeretem az olyan kocsmákat, ahol nem csak inni lehet, hanem mondjuk van darts, billiárd vagy csocsó, esetleg TV ahol lehet nézni meccseket. A kamera jó ötlet, ha nincs riasztó, szereltess be egyet.
Remélem segíthettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!