Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Életrajzba hogy lehet berakni...

Életrajzba hogy lehet berakni olyan tudást vagy múltbeli történést ami nem hivatalos? Úgy értem, hogy papír nélküli tapasztalat valamilyen téren.

Figyelt kérdés
2022. szept. 6. 07:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Munkatapasztalathoz beírod. Ha csak nem a NAV-hoz vagy a munkaügyhöz jelentkezel, senkit nem fog érdekelni, csak az, hogy mi az a tudás, amit ott magadra szedtél.
2022. szept. 6. 07:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Még ki is emelheted, projektmunka, eredmények, elért célok, stb. Multiknál még örülnek is ezeknek, ha látszik, hogy tanulsz a cégnél is.
2022. szept. 6. 08:00
 3/6 A kérdező kommentje:

Ennél rosszabb ügyről van szó, de legalabb NAVal nincs gond hanem olyasmiről van szó hogy hobbi folyamán szereztem tapasztalatot bizonyos dolgokkal de egy fillért se kerestem vele és egy pillanatig se dolgoztam azzal a tapasztalattal.

Durva hasonlattal élve olyan mintha kémiával kapcsolatos munkára úgy jelentkeznék hogy beirom az életrajzomba hogy otthon a pincében évekig aranyat próbáltam csinálni de nem sikerült de közben rengeteg kémiai függést felfedeztem ahelyett hogy iskolapadban megtanultam volna

2022. szept. 6. 08:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Van olyan rész az önéletrajz végén hogy "magamról". Oda beírhatod hogy pl: szabad időmben szeretek a kémiával foglalkozni, sokat olvasok róla, autodidakta módon tanulom a kémia folyamatokat.
2022. szept. 6. 18:28
 5/6 A kérdező kommentje:
De gondolom ezt az aranyat ott se kéne
2022. szept. 6. 18:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Én úgy írom be az ilyet az önéletrajz végére, hogy "Egyéb munkatapasztalat:"
2022. szept. 6. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!