Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gyűlölöm, ezt az országot....

Gyűlölöm, ezt az országot. Hogyan kell kimenni külföldre, és munkát vállalni?

Figyelt kérdés

2022. szept. 5. 18:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%

Legegyszerűbben úgy, hogy megtanulsz angolul és az adott ország nyelvén.

Nyelvtudás nélkül is ki lehet menni de akkor egy magyar vállalkozó közvetítő tenni fog róla, hogy otthon érezd magad és jól lehúz.

2022. szept. 5. 21:31
 12/21 anonim ***** válasza:
14%
Mit vered magad te hageni bohóc? Nem tűnik fel, hogy a nagy egyetemed ellenére csak neked habzik a szád ezen az oldalon, miközben bizonyára rángatózó vörös fejjel vered magad? Tiszta idétlen kocsmai proli stílussal nyomod, nagyon komplexusos vagy, ha ennyire idegeskedsz egy szimpla kérdésnél 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
2022. szept. 5. 22:03
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Azt meg észre se vetted, hogy én nem az a válaszoló vagyok, akire korábban verted magad. Ennyit a nagy hageni tudásodról, hogy még ezt se bírod észrevenni. Nem jártál te semmilyen német egyetemre, különben nem habzana itt a pofád egy anonim oldalon egy kérdés alatt. Egy magyar egyetemre sem méltó ez a vergődés, amit itt művelsz. 🤣
2022. szept. 5. 22:05
 14/21 anonim ***** válasza:
76%
Így van, hallgass a mores úriemberre! Nem kell tudnod megszólalni az adott ország nyelvén, tartalék pénzed se legyen mikor kimész és már holnap indulj. Sok szerencsét, aztán majd updatet kérünk mikor a 10. Ferraridat veszed🤘🤘
2022. szept. 6. 01:46
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
A sok gyökér észre sem veszi, hogy a mores csávó, meg én nem ugyanazok vagyunk. Én az vagyok, aki ezt a habzószájú, rángatózó fejjel vergődő, káromkodó, kisebbségi komplexusos hageni bohócot beoltottam, miután itt menőzve a kamuegyetemével vergődik egy anonim fórumon. Olvassátok már vissza a válaszait. 🤡 Szánalom az egész, ahogy elkezed őrjöngeni egyetlen kommenten, ha nem olyat írnak neki, ami tetszik. Meg aki így veri magát, az ne papoljon proliságról, mert ő a prolik tipikus mintapéldánya. Ez hageni egyetemre járt? 🤣 Ne nevettessetek már. Aki egy komoly egyetemet elvégez, az biztos nem fog egy ilyen fórumon egy számára totál ismeretlen emberrel vergődni, mint ahogy tette válaszokon keresztül, meg nem akarná ennyire kényszeresen bizonygatni, hogy ő mennyivel jobb másoknál. Ez annyira szánalom, hogy csak emiatt szálltam be, hadd vergődjön csak tovább. 🤣
2022. szept. 6. 06:14
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

"Igazi proli magyar vagy.

Nem hazudtolod meg a csöves fajtádat."

"Funkcionális analfabéta 10-es proli"

"agyatlan fajtád"

"Nem hazudtolod meg a csöves, agyatlan fajtádat."

"Söpredék."

"Hülyegyerek"

"Magafajta csőcselék miatt ítélek meg sok, magasan képzett, intelligens magyar embert"

Szemezgessetek csak. Néhány szösszenet arról, hogy mire viheti az ember, ha a hageni egyetemre jár. 🤡 Igazi nyugodt, megfontolt hangnem, higgadt fellépés, összeszedettség, magas színvonalú érvelési technika. 🤣

Komolyra fordítva a szót: szánalmas, ahogy egy ilyen kisebbségi komlexusos gyökér vergődik, és leproliz más válaszolókat, miközben ő a legnagyobb proli, és pont hogy az ilyen gyökerek miatt kell szégyellnie magát más magyarnak, aki kimegy külföldre. Szerintem a legalacsonyabban iskolàzott funkcionális analfabéta is érezheti ezekből az idézett sorokból, hogy ezek nem egy magasan képzett ember ismérvei, hanem egy közönséges prolié, aki így akarja leplezni a frusztrációit, hogy anonim oldalon vergődik. Ilyenkor kellene az adminoknak rendet tenni, és eltüntetni ezeket a válaszokat...

2022. szept. 6. 06:26
 17/21 anonim ***** válasza:
75%
Nyugi.
2022. szept. 6. 09:18
 18/21 anonim ***** válasza:
88%

Mi van 17-es, bekattant valami az agyadba?

Go pszichológushoz.

2022. szept. 6. 09:20
 19/21 anonim ***** válasza:
84%
Ide jár leereszteni a gőzt :-)
2022. szept. 6. 09:32
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes ez a moderálás amúgy. Kitörölnek olyan kommenteket, amik nem is trágárak, a hageni bohócot meg a másikat meg meghagyják. 🤣
2022. szept. 6. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!