Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vidéken nem kapsz irodai...

Vidéken nem kapsz irodai munkát érettségi nélkül?

Figyelt kérdés

Én tényleg nem tudom, budapesti vagyok (itt is születtem).

Érettségim van, annyi Word és Excel tudásom, amennyit az iskolában tanítottak, meg amit a korábbi munkáim során szereztem, na meg tapasztalatom is van 4 évnyi, de ehhez az is kellett, hogy szerezzek, engem felvettek tapasztalat nélkül is valahova, bár tény, hogy a legtöbb helyen elvárt 1-3 év.

Egy kérdés alatt láttam most egy kommentet, hogy érettségivel csak szerencsével lehet irodai munkát szerezni, ezért tettem fel a kérdést. Én tudom, hogy Pesten hogy megy, de vidéken tényleg így van? Azt gondolnám, hogy akkora a munkaerő hiány az egész országban, hogy nem nehéz elhelyezkedni.

2022. szept. 4. 08:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
91%

Nem az egész országban nagy a munkaerőhiány, és nem minden szektorban. Másrészt nem egyértelmű, hogy érettségivel vagy érettségi nélkül érdekel: a kérdésben az egyik van, a kifejtésben a másik.

Érettségi nélkül lehetetlen Pesten is.

2022. szept. 4. 08:54
 2/20 anonim ***** válasza:
84%
Vidéken irodai munkához inkább az számít, ki kinek az ismerőse, mezei pályázó diplomával se kell.
2022. szept. 4. 08:58
 3/20 A kérdező kommentje:
#1 Ha lehetetlen, akkor én csak álmodom :D De az elmúlt 7 évben voltam pár helyen, mind irodai volt.
2022. szept. 4. 08:59
 4/20 anonim ***** válasza:
95%
Szia pécsi vagyok, itt inkább a bölcsészeket alkalmazzák irodai munkára, íg az érettségi kevés, illetve kevés a lehetőség is itt... Pl én digiben dolgozom, ide fel se vettek volna,ha nincs egy ismerős...
2022. szept. 4. 09:02
 5/20 anonim ***** válasza:
93%
De neked van érettségid.
2022. szept. 4. 09:24
 6/20 A kérdező kommentje:

Jézusom de elírtam :D A fenébe.

Bocsi!

Úgy értettem diploma nélkül, érettségivel. Csak összevontam.

Na így már biztos máshogy válaszolnátok :D

2022. szept. 4. 09:28
 7/20 anonim ***** válasza:
61%
Te meg máshogy pontoznál…
2022. szept. 4. 09:29
 8/20 A kérdező kommentje:
Én nem pontozok semmilyen irányba. Nem csak a kérdező pontozhat.
2022. szept. 4. 09:30
 9/20 anonim válasza:
97%
Pesten se kapok irodai munkát KETTŐ diplomával SE.
2022. szept. 4. 09:48
 10/20 anonim ***** válasza:
85%
Érettsegivel kapsz
2022. szept. 4. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!