Mi lehet ezzel az állással, ha már 2 hónapja hirdetik? Nem találnak embert?
2x is jelentkeztem rá, de nem vettek fel.
Most viszont 2 napja megint kirakták a hirdetést. Ennyire nem találnak rá embert? Pedig nekem kéne ez a munka.

Erre a hirdetésre kb ömlik be vagy 1000 önéletrajz, mindenki ilyen melóra pályázik. Inkább az lehet, vannak ott egyéb feltételek is, amiket nem írtak be a hirdetésbe, mert nem korrekt (pl dekoratív kulso, max 25 ev, meg ilyesmik tudjátok)
Elég amatőr dolog a Trenkwaldertől, h ilyen oldalon hirdet😅 pedig azt hittem eddig az egy minőségi munkaközvetítő, de nagyon lement a színvonal ezek szerint
Jó, elismerem, hogy szar ez a diploma, ne csesztessetek már emiatt. Zala megyében lakom, itt elég rosszak a munkalehetőségek, zömében csak gyárak vannak. 350 bruttónál többet meg máshol sem kapnék pályakezdőként, főleg nem egy érettségis betanított munkára. Egy MÁV-os mérnök ismerősöm is ennyit kap diplomával.
Közben meg szeretnék levelezőn elvégezni egy másik képzést, azzal jobbak lennének majd a lehetőségek
"Olyat keresnek aki hosszútávon marad.
Akinek diplomája van csak azért szokott ilyenekre jelentkezni, hogy legyen valami amíg nem talál szakmabeli állást"
De azért ők is csak látják, hogy büfészakkal úgysem kapok jobbat. Nyilván ha programozó lennék, akkor nem jönnék ide

Kell tanulni, attól még nem megyek vele semmire
Olyan tudást ad, ami használhatatlan

Szerintem dolgozz nekik ingyen akkor tuti felvesznek.
Lehet hogy nehéz munkát találni, de ne ragadj le ennél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!