Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi lehet ezzel az állással,...

Mi lehet ezzel az állással, ha már 2 hónapja hirdetik? Nem találnak embert?

Figyelt kérdés

2x is jelentkeztem rá, de nem vettek fel.

Most viszont 2 napja megint kirakták a hirdetést. Ennyire nem találnak rá embert? Pedig nekem kéne ez a munka.

2022. aug. 28. 23:56
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
88%

Erre a hirdetésre kb ömlik be vagy 1000 önéletrajz, mindenki ilyen melóra pályázik. Inkább az lehet, vannak ott egyéb feltételek is, amiket nem írtak be a hirdetésbe, mert nem korrekt (pl dekoratív kulso, max 25 ev, meg ilyesmik tudjátok)

Elég amatőr dolog a Trenkwaldertől, h ilyen oldalon hirdet😅 pedig azt hittem eddig az egy minőségi munkaközvetítő, de nagyon lement a színvonal ezek szerint

2022. aug. 29. 11:28
 22/31 A kérdező kommentje:

Jó, elismerem, hogy szar ez a diploma, ne csesztessetek már emiatt. Zala megyében lakom, itt elég rosszak a munkalehetőségek, zömében csak gyárak vannak. 350 bruttónál többet meg máshol sem kapnék pályakezdőként, főleg nem egy érettségis betanított munkára. Egy MÁV-os mérnök ismerősöm is ennyit kap diplomával.

Közben meg szeretnék levelezőn elvégezni egy másik képzést, azzal jobbak lennének majd a lehetőségek

2022. aug. 29. 16:05
 23/31 A kérdező kommentje:

"Olyat keresnek aki hosszútávon marad.

Akinek diplomája van csak azért szokott ilyenekre jelentkezni, hogy legyen valami amíg nem talál szakmabeli állást"

De azért ők is csak látják, hogy büfészakkal úgysem kapok jobbat. Nyilván ha programozó lennék, akkor nem jönnék ide

2022. aug. 29. 16:07
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, milyen diplomád van? Ma már az informatikus, mérnök, orvos, stb. kivételével mindent büfészaknak neveznek. Nem kell vele foglalkozni.
2022. aug. 29. 16:46
 25/31 A kérdező kommentje:
Közigazgatás-szervező
2022. aug. 29. 17:24
 26/31 anonim ***** válasza:
És nem írtál ki eddig kérdést? Volt egy ilyen diplomás, aki már sok kérdést kiírt.
2022. aug. 29. 18:01
 27/31 anonim ***** válasza:
95%
Amúgy a diplomádtól függetlenül, én azt tanácsolom, hogy becsüld magad többre. Ha nem is ez a legpiacképesebb szak, de el tudtad végezni, ami azt jelenti, hogy van kitartásod, szorgalmas vagy, mert minden diplomát adó képzésen kell azért bőven tanulni, még "büfészakon" is.
2022. aug. 29. 18:05
 28/31 A kérdező kommentje:

Kell tanulni, attól még nem megyek vele semmire

Olyan tudást ad, ami használhatatlan

2022. aug. 29. 19:17
 29/31 A kérdező kommentje:
Az gáz lenne, ha harmadszor is jelentkeznék ugyan ide? Legfeljebb lejjebb adom a bérigényem 300 bruttóra. Vagy 280-ra, hátha úgy már felvesznek
2022. aug. 30. 10:57
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem dolgozz nekik ingyen akkor tuti felvesznek.

Lehet hogy nehéz munkát találni, de ne ragadj le ennél

2022. aug. 30. 11:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!