Mi lehet ezzel az állással, ha már 2 hónapja hirdetik? Nem találnak embert?
2x is jelentkeztem rá, de nem vettek fel.
Most viszont 2 napja megint kirakták a hirdetést. Ennyire nem találnak rá embert? Pedig nekem kéne ez a munka.

Én voltam egy helyen nem olyan rég. Műhely munkákat kellett elvégezni.
Jelentkeztem egy állami céghez, de késöbb indult volna a képzés, ezért addig ide eljöttem dolgozni. Tudták, hogy mi van így vettek fel.
2 hét után elküldtek, mert nekik hosszútávra kell ember és sok a jelentkező és nekik hosszútávra kell ember így nincs idejük a betanításra. (Kb olyan 2-2,5 hónapot lettem volna eredetileg)
Kerestem másik átmeneti állást, de ez annyira bejött, hogy az államit lemondtam (nem is bánom)
Szóval ennek így kellett lennie… Egyébként 75km-re van tőlem ez az állás amit kiraktál, itt én 25.000-el többet kapok pályakezdőként plusz egyéb dolgok diploma nélkül szóval nem az év állása amit mutattál.

A hirdetés borzalmas helyesírásilag.
Ha már magára a helyesírásra nem képesek ügyelni, akkor milyen lehet ott minden más?

Deee kell az egyetem, mert az menő. Ja, látszik 🤣
Munkatapasztalat még mindig fényévekkel többet ér, mint egy papír.

Közvetítő cég, szerintem csak az adatbázisukat építik. A jooble meg eleve egy használhatatlan sz@r oldal, a legalja melókkal, javaslom legalább a professiont, mivel az fizetős, kevesebb a komolytalan ajánlat.
Egyszer hívott ez a közvetítő, egy ilyesmi melóra jelentkeztem, hogy nem csatoltam az önéletrajzomat, (mivel nem lehetett) kérte, hogy küldjem el, utána hívni fog. Na úgy hívott, ahogy te kérdező, ennek már fél éve.

Kiemelkedő bérezés a br 350? Lol
Ennél rosszabb munkát nem találtál?
Amúgy sztem nem téged akarnak csak nem írnak vissza.
#14 Tény hogy a munkatapasztalat sokat ér, de HR sokszor kidobja az ablakon a CV det ha nincsen papírod, vagy el se jutsz oda hogy legyen tapasztalatod mert fel sem vesznek.
Célszerű olyan diplomát csinálni ami többre jó mint egy mekis poháralátét.

Olyat keresnek aki hosszútávon marad.
Akinek diplomája van csak azért szokott ilyenekre jelentkezni, hogy legyen valami amíg nem talál szakmabeli állást.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!