Mi lehet ezzel az állással, ha már 2 hónapja hirdetik? Nem találnak embert?
2x is jelentkeztem rá, de nem vettek fel.
Most viszont 2 napja megint kirakták a hirdetést. Ennyire nem találnak rá embert? Pedig nekem kéne ez a munka.
Azt nem mondtam, hogy be is linkelem
A lényeg, hogy van egy álláshirdetés, 2 hónapja jelentkeztem rá, de semmi visszajelzés és azóta is folyamatosan hirdetik. Ilyenkor mi a helyzet? Nem találnak rá embert? Vagy valakit felvettek, de időközben otthagyta és most kihirdették megint? 2 napja rakták fel újra a hirdetést.
Én 2x jelentkeztem már rá…
Nem tudom, hogy jelentkezzek e rá harmadszor is vagy már hülyének néznek

A "veresenykepes berezes" minimalbert jelent.
Lehet, hogy nincs megfelelo vegzettseged, a "min. erettsegi" kb 3 diplomat var el, csak epp fizetni nem akarnak.
En egyebkent sosem jelentkezem olyan allasra, ami allashirdetesben ennyi alapveto hiba van. Az egesz ceg szinvonalat jelzi.
Az is lehet, hogy egy rokon/ismeros/csokos gyereket akarjak felvenni, ezert kamubol hirdetnek, de a hulyegyerek meg mindig nem jelentkezett ra, mert lusta.

Pffff khecchi 🤣
Ezért megérte az egyetemen mereszteni 5 évig.
Igen, elcsesztem, ezt elismerem.
Csak 3 éves szakra jártam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!