Nőként férfias szakmában. Miért nem vesznek néha komolyan?
27 éves nő vagyok, egy 25.000 nm-es raktárat vezetek. Igen, elég férfias szakma, 14 férfi beosztottam van jelenleg, velük még annyira nem is nehéz, könnyen tudok férfiakkal bánni, a legidősebb "csökönyös" targoncással is remekül szót értek. Viszont nálunk nem csak a klasszikus napi munka, kitárolás, betárolás felügyelete van az én hatáskörömben, hanem magasabb szintű feladatok is, pl külföldi ügyfelek fogadása, ISO - TAPA auditok lebonyolítása és hasonlók. Emiatt sok üzleti találkozóm is van és főleg idősebb férfiak irányából érzem néha hogy lenézőek velem vagy hogy nem vesznek komolyan, mintha dísznek lennék ott néha.. szerencsére nem mind ilyen..
Ez azért van mert nő vagyok? Vagy mert fiatal? Engem mindig felidegesít ha ilyen van, hogy lehet ezt jól kezelni? Ti éreztetek már ilyet munkátok során?
10.
Elnézésedet kérem, m².
Jogos! ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!