Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Svàjcba lenne egy lehetősèg,...

Svàjcba lenne egy lehetősèg, hogy működik a dolog??

Figyelt kérdés

Szóval, egy kedves ismerősöm felajanlotta a lehetőseget hogy tudna munkat szerezni nekem valami hûs üzembe 3000-3600 frank fizetèssel. Nàla lakhatok ingyen, azaz ugye első fizetesig. Nèmet nyelvet nem beszèlem, de azt mondta ott sok a magyar segîtenek.

Ez mind szèp ès jó, mondta hogy tudd alberletbe segiteni 1,5 szobas lakas 800 frank lenne kb. Az lenne a kerdes ez mennyire valós dolog?

2022. aug. 24. 00:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, probald meg. Ha nem sikerul akkor hazajossz es folytatod az eleted. De ha nem probalod meg, sosem fogod megtudni, hogy osszejohet e, es talan eleted vegeig banni fogod. Lehet hogy belebuksz, de lehet hogy nem. Ez majd ott fog kiderulni. De meg kell probalni. En is ugy jottem ki Ausztriaba ezelott 5 evvel, hogy lesz ami lesz. Es lam azota is itt vagyok. Szoval hajra!
2022. aug. 25. 23:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Ismerős ajánlása... felejtsd el.

Bejelentett munka! különben, ha elkapnak, hogy feketézel a gatyádat ráfizeted a büntestésre (igen, behajtjhatják Mo-n is), és ha nincs szerencséd, végleg kiutasítanak az országból.

Egyébként az ilyen "magyar ismerősöm majd segít"-től a hideg ráz. Nem tudsz németül, úgy át fognak bszni, mint a fene, vagy csak kihasználnak.

Attól, mert Svájc, itt sem minden rózsaszín maszlag, a francokat.

2022. aug. 27. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!