Bunkóság hogy nem vettem fel?
Figyelt kérdés
Voltam 2 hete állásinterjún ami annyira nem ment jól.
Majd egy hete egy másikon,ahonnan visszajeleztek másnap és fevettek.
Most pár perce láttam,hogy tegnap hívott a 2 héttel ezelőttiből a hr-es, de én tegnap óta nyaralni vagyok külföldön,és nem is nézem annyira a telómat. Gáz,ha nem vettem fel és nem hívom már vissza? Valószínű csak azt akarná mondani, hogy mást vettek fel. Na meg ugye nekem már nem is aktuális.
2022. aug. 23. 16:57
1/9 A kérdező kommentje:
*irodai állásról van szó.
Vagy hívjam fel holnap és mondjam hogy nyaralni vagyok,nem tudtam felvenni és előbb visszahívni? Ma már nem hiszen 5 óra,munkaidő vége van.
2022. aug. 23. 16:58
2/9 anonim válasza:
Visszahívhatod, neked semmibe nem kerül és nem égetsz vele hidat.
3/9 anonim válasza:
Hívd vissza szerintem is, mert én még nem jártam úgy, hogy azért hívtak volna, hogy nem vettek fel.
4/9 anonim válasza:
Az utolsónak igaza lehet, azért nem nagyon szoktak hívni, mert nem vesznek föl. Még akár dönthetsz úgy is, hogy azt választod.
6/9 A kérdező kommentje:
Oké holnap visszahívom.
És nem gáz,hogy 2 nap eltelt a hívása óta? Mondhatom hogy nyaralni vagyok?
2022. aug. 23. 19:24
7/9 A kérdező kommentje:
Csak fura,hogy azóta nem hívott. Ha felvettek volna,akkor gondolom próbált volna többször utolérni. Az interjúra hívásnál sem tudtam elsőre felvenni és óránként hívott (3.ra vettem fel mert épp meetingen voltam)
2022. aug. 23. 19:25
8/9 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, augusztus van, mindenki nyaral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!