Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Magán nyelvtanárként mennyit...

Magán nyelvtanárként mennyit lehet keresni?

Figyelt kérdés
Iskolákban a tanári fizu mint tudjuk nem a legjobb, de ha valaki magántanárként tanít azzal mennyit lehetne keresni egy hónapban?

2022. aug. 22. 18:24
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Sok mindentöl függ - hol tanítasz, milyen végzettséggel, hivatalosan vagy feketén, mennyire tudsz tanítani stb.
2022. aug. 22. 18:48
 2/5 anonim ***** válasza:
80%

Hát szerintem rengeteget!

Én jártam egy xar tanárnál magánórán anno elvileg 4 ezerért/óra, de voltak még rajtam kívül ott vagy öten és minden napja tele volt.

Szorozd be és add hozzá, hogy számlát nem adott semmiről !!

2022. aug. 22. 18:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Pl. Online, számlával, jól tanítva.. végzettség tudtommal nem kell hozzá.
2022. aug. 22. 18:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Amennyit hajlandóak fizetni érte.

Végzettség nem kell hozzá, de éppen nyelvet nem egyszerü jól tanítani, az ugyanis nem elég és nem nyelvtanítás, ha egy csomó nyelvtani táblázatot akarsz a tanítvány fejébe verni.

Meg az sem mindegy, hogy egyéni vagy csoportos tanítás, meg hogy hol tanítod és kinek (gyerek, felnött)

2022. aug. 22. 22:32
 5/5 anonim ***** válasza:
39%
Ha mindent rendesen fizetsz utána, akkor gyakorlatilag semmivel se többet. A magántanításban a rövidtávú haszonszerzés a csábító, ha fiatal vagy és egészséges, elköltöd az egészet. De akkor se normális nyugdíj, se normális táppénz, ésígytovább. Öregen ezek k*ra visszaütnek.
2022. aug. 23. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!