Magán nyelvtanárként mennyit lehet keresni?
Figyelt kérdés
Iskolákban a tanári fizu mint tudjuk nem a legjobb, de ha valaki magántanárként tanít azzal mennyit lehetne keresni egy hónapban?2022. aug. 22. 18:24
1/5 anonim válasza:
Sok mindentöl függ - hol tanítasz, milyen végzettséggel, hivatalosan vagy feketén, mennyire tudsz tanítani stb.
2/5 anonim válasza:
Hát szerintem rengeteget!
Én jártam egy xar tanárnál magánórán anno elvileg 4 ezerért/óra, de voltak még rajtam kívül ott vagy öten és minden napja tele volt.
Szorozd be és add hozzá, hogy számlát nem adott semmiről !!
3/5 A kérdező kommentje:
Pl. Online, számlával, jól tanítva.. végzettség tudtommal nem kell hozzá.
2022. aug. 22. 18:59
4/5 anonim válasza:
Amennyit hajlandóak fizetni érte.
Végzettség nem kell hozzá, de éppen nyelvet nem egyszerü jól tanítani, az ugyanis nem elég és nem nyelvtanítás, ha egy csomó nyelvtani táblázatot akarsz a tanítvány fejébe verni.
Meg az sem mindegy, hogy egyéni vagy csoportos tanítás, meg hogy hol tanítod és kinek (gyerek, felnött)
5/5 anonim válasza:
Ha mindent rendesen fizetsz utána, akkor gyakorlatilag semmivel se többet. A magántanításban a rövidtávú haszonszerzés a csábító, ha fiatal vagy és egészséges, elköltöd az egészet. De akkor se normális nyugdíj, se normális táppénz, ésígytovább. Öregen ezek k*ra visszaütnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!