Szerintetek nyelvtanárként meg lehet élni a mai világban?
Másodéves néderlandisztika szakos vagyok, angolul és hollandul beszélek (hollandul B1 és B2 között).
Tanáraink néha mondják, hogy amúgy holland nyelvtudással lehet jól keresni, de hogy mit, azt nem.
Gondolkodtam, hogy elmennék nyelviskolába nyelvtanárnak, mert angolt már tanítottam középiskolásoknak fű alatt.
Nem tudom, hogy ez járható út-e..
Van itt olyan, aki hasonló cipőben volt?
Ja nem úgy értettem, hogy vírus meg pandémia idején, csak úgy általánosságban.
Azt gondoltam, hogy így is lehet. Mondjuk online órákat adnék vagy ilyesmi. Vagy az emberek jobban preferálják az in-person oktatást?
Az a baj amúgy, hogy angolt nem tanítanék, mert arra túl sok tanár van, hollandra meg ha jól sejtem, akkor kevés.
Persze de azért van sok angol tanár mert nagy az igény. Feleségem is 5 éve fizet egy ilyen hölgynek havi 60e forintot hogy amikor a sütő kiírta hogy temperature error akkor hangosan tudja a nevemet kiabálni a jelenleg 3.5 millió forintos tudásával hogy fordítsam le mit ír ki a sütő :)
Szóval én mindkettőt tanítanam ha van rá képzettségem azt ami bejön azt kell választani .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!