Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érettségi után ti elvállalnáto...

Érettségi után ti elvállalnátok egy gyári gépkezelői munkát nettó 300 ezerért 1 évig?

Figyelt kérdés
2022. aug. 21. 12:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
40%

Hogyhogy sima érettségivel felvesznek gépkezelőnek?!

Nem kellene hozzá valamilyen műszaki végzettség?

2022. aug. 21. 15:42
 12/22 anonim ***** válasza:
90%
Miért kellene? Sok helyre a 8 általános is elég. Csak elmondják mikor milyen színű gombot kell megnyomni és kész.
2022. aug. 21. 15:46
 13/22 anonim ***** válasza:
26%

#9 Ez tény hogy nem minden diplomával lehet jól keresni.

Ettől függetlenül azért a gyári munkát ne hasonlítsuk egy diplomát igénylő munkához. Nyáron 40 fokban az olajgőzben és féktisztítóban úszni azért maradjunk annyiban hogy nem a leg kellemesebb

2022. aug. 21. 15:47
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
13: Azért azt se hidd ám el, hogy minden gyárban olajgőzben és féktisztítóban kell dolgozni. Vannak könnyű, tiszta helyek is.
2022. aug. 21. 15:52
 15/22 anonim ***** válasza:
75%

"Ettől függetlenül azért a gyári munkát ne hasonlítsuk egy diplomát igénylő munkához. Nyáron 40 fokban az olajgőzben és féktisztítóban úszni azért maradjunk annyiban hogy nem a legkellemesebb"

Igen, valszeg ezért is keres többet a gépkezelő, mint a diplomás. Mert sokkal nehezebb a munkája és látod, mégis lenézik!

2022. aug. 21. 15:55
 16/22 anonim ***** válasza:
61%

#14 Egyetemi éveim kezdetén dolgoztam pár helyen, Audi, mizo, Thyssenkrupp.

Lehet hogy nem minden gyár ilyen, mint ezek, de ezeken a helyeken nem akartam volna még véletlenül sem hosszú távon dolgozni.

#15 Szerintem kicsit túlságosan végletekben gondolkodunk, az egyik oldalon a tanári fizetéssel másik oldalon meg az IT fizetéssel. Azért ezek között a végletek között egy csomó szak van ami jobban fizet mint egy gyári munka, főleg hosszútávon.

Egyébként az eredeti kommenteknél nem csak egyetemi képzésekről beszéltem, lehet valaki festő, ács, fodrász, nem feltétlen az a lényeg hogy halmozd a papírjaidat, hanem hogy olyan szakmát találj amit szeretsz ÉS jól fizet.

A lenézéssel nem értek egyet, mindenkinek aki dolgozik annak a munkályát meg kell becsülni. Egzértelműen senki nem fogja a gyári munkát pódiumra tenni, mert azért azt be kell vallanunk hogy a betenított munkáknak a nagyrészét bárki megtudja csinálni alapvetően.

2022. aug. 21. 16:34
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

"munkáLYát???"

Remélem, nem magyar szakra jártál az egyetemen.... :)

2022. aug. 21. 18:44
 18/22 anonim ***** válasza:
31%
Megvan a helyi helyesírásellenőrzőnk is végre, már hiányoltam, gondolom neked tökéletes, hibátlan helyesírásod van mindig :)
2022. aug. 21. 19:48
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
18: nem én jöttem az egyetemmel.. és valahogy a kettő között túl éles volt a kontraszt! :)
2022. aug. 21. 19:51
 20/22 anonim ***** válasza:
31%

Mi köze ennek az egyetemhez? Nem tudom, hogy te mit csináltál egyetemen, de én nem nyelvtannatárnak készültem, sőt novellákat se kellett írnom.

Ez felőled már csak vita a vita kedvéért, amikor nem tudsz értelmes dolgot hozzászólni ahhoz, amit ír a másik, majd elkezdessz belekötni.

2022. aug. 21. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!