Elvállalnátok, 12 órás műszakot, heti 3,4 nap munka,havi netto 230 ezerèrt?
Hónapok óta nem találok munkát.December óta jobbanmondva.És az a vicc, hogy a legtöbb helyen ennèl mèg kevesebbet ajánlottak( 12 órázàsèrt cserèbe) .Netto 180-190 ezret.
Egy hely volt,ott lett volna netto 300.Csak éppensèggel az volt a gond,hogy reggel 6tól este 10 ig kellett volna dolgozni.Még 1 napot sem birnèk ki, nemhogy több napot....És ismerőseim nem értik meg mi a bajom, egy lúzernek tartanak mert nincs munkám.Plusz azèrt sem akarom elvállalni mert sok èvig güriztem, 12 óràkat nettó 170 ezerèrt.Örököltem, igy van pènzem, de nem akarom felèlni.Depresszióssà váltam.
34 N
Én se szívesen vállalnám de ha nincs más és kell a pénz akkor nincs igazán választásod.Persze ez nem mondható jó fizunak de rosszabb környéken ennyit is meg kell becsülni,rengeteg helyen ennyit se adnak.
Bár ha van tartalékod és nem sürgős lehet kivárnám
Igen, elvállalnám heti 3-4 napban, de nem 12 órát, hanem maximum napi 10 órát. Így heti 40 óra lenne, és csak 4 napig kellene bejárni, a többi nap szabad.
Én most ugyanezt csinálom, de heti 5 napban, szinte ugyanennyiért. Már többször gondolkodtam, hogy jobb lenne csak hetente 4-szer utazni munkába, simán megvan a napi plusz 2 óra cserébe, 3 nap viszont szabad.
Szerintem el kellene vállalnod, ha nincs olyan képzettséged, amivel jobbat találhatsz. 230 nettó gyári melóért (gondolom) nem olyan rossz, ne a GyK válaszokból indulj ki.
Ha mégis otthon maradnál, akkor legalább tanulj valamit, amivel jobbak lesznek az esélyeid. De ha csak vársz, és finnyáskodsz a munkalehetőségekre, akkor tényleg az ismerőseidnek van igaza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!