Az M Richárdhoz hasonló figurák mit dolgoznak? Miből van annyi pénzük?
Figyelt kérdés
2022. aug. 21. 02:08
3/16 anonim válasza:
M ricsike rogan alvilági embere volt. Ingatlan mutyi, pénzek beszédese, zsarolás és hasonló tevékenységek....
4/16 anonim válasza:
Én úgy tudom burkoló volt, + esténként fusiban programozott.
Forrás: gyakorikérdések.hu
5/16 anonim válasza:
valamelyik multinál volt senior programozó, de többet nem tudok én se
6/16 anonim válasza:
Műveltségi vetélkedők nyereményeiből dőzsöl.
7/16 anonim válasza:
hetente van ötöse a lottón.
Ő konkrétan besúgó volt, azért nem lehetett korábban elővenni,
8/16 anonim válasza:
Kormányközeli behajtó volt, ezért volt protekciós
De tiktokon lehet látni 20 év körüli kigyúrt barnabőrű úriembereket akik 30-40 millás merciben feszítenek, ők se becsületes melóval keresnek. Általában valamelyik cigó klán verőembere, lopás-rablás-futtatás-adócsalás
9/16 A kérdező kommentje:
Elvileg csak 8 általánosa volt
2022. aug. 22. 01:04
10/16 anonim válasza:
És? Mivel különb, akinek érettségije van, vagy szakmája? A pénzt csinálni kell, nem keresni, alkalmazottként. Legyen az illegális, vagy legális üzlet.
Elhiheted, hogy nem érdekelt senkit, hogy 8 általánosa volt, amikor kiszállt az s65 amg cabrióból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!