Hasonló munka irány, melyik lenne a legjobb?
Figyelt kérdés
Ötleteket szívesen varok
1 év mulva végzek és 3 irany van ami érdekel (jelenleg közgazdásznak tanulok) szeretnék “sok” szabad időt pl:h-p 8-4 ig
1.Ingatlan eladó, meglehet belőle élni tudtommal, és viszonylag sok szabadidő
2.Szakkereskedő (ha jól tudom a kifejezést) aki adott cégeknél árusít dolgokat (nem neten akarok balzsamot és hasonló dolgokat eladni)
3.Pénzügyi rész( szabadidő van, viszont fizetés nem igazán ahogy hallottam)
Bármilyen hasonló ágat is szívesen olvasgatnék
-Kicsit kiugras (bébiszitterkedesrol valakinek tapasztalat (kérdőjel)
Köszönöm szépen elore is
2022. júl. 19. 11:48
1/2 anonim válasza:
Na, de akkor miért tanulsz közgazdásznak, ha ingatlanos, eladó meg bébiszitter akarsz lenni?!
Esetleg területi képviselő? Abban talán van némi pénz.
2/2 A kérdező kommentje:
3 éve meg jó ötletnek gondoltam, most egy gazdasági részen vagyok nyári munkán, de ahogy beszélgettem, meg láttam lefuzeskor a fizetési papírokat nem igazán éri meg, ahhoz hogy többet kapj ahhoz meg egy igazán jó hely kell amire kicsi az esely
2022. júl. 19. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!