manapság az középkategóriás autó, bármelyik szaki is meg tudja venni. Havonta 300-400k lízindíjjal megvan, azt egy fodrász vállalkozó is röhögve kifizeti
2022. aug. 18. 22:36
2/14 A kérdező kommentje:
400k kevés ahhoz
2022. aug. 18. 22:46
3/14 anonim válasza:
Pénzmosással. Normális ember nem költ ennyit autóra. 2 milliós fizuval sem.
2022. aug. 18. 23:38
4/14 anonim válasza:
Sok simlis vállalkozó.
2022. aug. 18. 23:47
5/14 anonim válasza:
Én egy Ferrari szalonban vagyok értékesítő, a legutóbbi felmérés alapján ügyfeleink 87 százaléka senior gyakorikérdéses programozó, mellékállásban az amerikai programozóegyetemen oktatnak full HO-ban. De van olyan is, akit még a fogorvost is saját maga programozza tömés előtt. xd
2022. aug. 19. 00:04
6/14 anonim válasza:
A fene egye meg ezeket az IT-seket
2022. aug. 19. 04:33
7/14 anonim válasza:
A dij az elso befizetestol es a futamidotol fugg. Brutto 250 kornyeken mar lehet ilyen autot lizingelni. Valoban nem nagy durranas. Egy 20 millios kocsi is csak egy auto.
2022. aug. 19. 05:48
8/14 anonim válasza:
IT-s vagyok, de megmondom őszintén, nem költenék 5M-nél többet autóra. 😅 Főleg nem a főváros közepén, home officeban dolgozva.
Ha meg bivalybasznádon laknék, inkább azon lennék, hogy elköltözzek onnan, nem azon, hogy minél drágább autóban ülve menjen el 2 óra a napomból, bármi értelmeset akarok csinálni.
Ez nem keresettől függ, hanem inkább attól, ki mennyire tudatos pénzügyileg és kinek van szüksége arra, hogy ilyenekkel kompenzáljon.
2022. aug. 19. 08:46
9/14 anonim válasza:
Általában vállalkozók, akik mutatni akarják, hogy milyen menők, közben meg csak kompenzálnak valamit. Vagy a kis agyukat vagy a mikropéniszt. 20 millát költeni egy kocsira nettó hülyeség.
ki
#8: Azért 5 millió az manapság egy fapados felszereltségű kisautóra elég csak (mármint újonnan). De 8-10 millióból már normális kocsit lehet venni, 14 millióból meg már jó hatótávú elektromosat is.
2022. aug. 19. 10:13
10/14 anonim válasza:
nekem egy elég jól menő vállalkozásom van, az ilyen kaliberű autók lízingelve vannak az áfa és a költségek miatt. őszintén egy 40 milliós autó hívi lízingdíja is kerekítési összeg nekem, szóval nem feltétlenül kompenzáció miatt vásárolják ezeket, szimplán mert csak megengedheti magának az ember
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!